articole, Comunicat de presa

OPPO va prezenta trei concepte de produs inovatoare în cadrul evenimentului OPPO INNO DAY 2020, din 17 noiembrie

6 noiembrie 2020, București – OPPO a anunțat organizarea conferinței sale anuale OPPO INNO DAY 2020 pe 17 noiembrie în Shenzhen, conferință difuzată online, având ca temă centrală „Leap into the Future”. Evenimentul va prezenta cele mai noi idei și inovații OPPO din era Internetului Experimental.

 Tony Chen, Fondator și CEO OPPO și Levin Liu, Vicepreședinte și Director al Institutului de Cercetare OPPO, vor prezenta evoluțiile tehnologiilor dezvoltate de companie, precum și filosofia de business în noua eră. De asemenea, în timpul evenimentului, vor fi prezentate cele mai noi trei  concepte de produs.

Încă de la prima ediție, care a avut loc în 2019, OPPO INNO DAY a devenit un eveniment de referință al companiei, reprezentând momentul perfect pentru prezentarea celor mai importante inovații din timpul explorării tehnologiilor din viitor. Ediția trecută a pus accentul pe ideea de Internet Experimental. Au fost prezentate multiple gadget-uri printre care se numără și un smartwatch, echipamente 5G CPE, ochelari de realitate augmentată precum și cele mai mari realizări din domeniul încărcării rapide, tehnologia 5G, imagistică și optimizare de software, iar anul acesta vor fi prezentate și mai multe tehnologii inovatoare.

Despre OPPO

OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente. Încă de la lansarea primului telefon Smiley Face, în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea produse care să integreze o sinergie perfectă între elementele de estetică și tehnologie inovatoare. Astăzi, OPPO oferă clienților un portofoliu larg de dispozitive inteligente, în frunte cu seriile Find și R, sistemul de operare ColorOS precum și serviciile de rețea cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 4 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO are peste 40.000 de angajați care își propun crearea unei vieți mai bune pentru utilizatorii din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *