articole, Comunicat de presa

Extrem de puternic, extrem de portabil: Bang & Olufsen lanseaza noul Beolit 20

Bang & Olufsen a lansat pe 29 Octombrie varianta 2020 a puternicei si portabilei boxe bluetooth Beolit, un produs cu traditie al companiei ce datează inca din 1939. Noul Beolit 20 pastreaza marile capacitati sonore ale marcii, frumos imbinate cu un design premium, usor de transportat, dar cu o durata de viata a bateriei mult imbunatatita, capacitate de incarcare Qi wireless integrata pe partea superioara si un design subtil imbunatatit.Beolit 20 speaker_4

“Deoarece produsul este utilizat de catre clientii nostri pe tot parcursul zilei, in casa precum si la exterior, ne-am concentrat pe imbunatatirea semnificativa a duratei de viata a bateriei, care are acum o performanta cu 30% mai lunga in conditii de functionare tipice. Acest lucru ne-a permis sa adaugam incarcarea wireless Qi in partea superioara a produsului, astfel incat sa puteti incarca dispozitivele compatibile, cum ar fi telefonul mobil, dacă aveti nevoie de baterie la o petrecere sau in parc ”, spune Christoffer Poulsen, vicepresedintele departamentului de management de produs al Bang & Olufsen.

Beolit 20 pastreaza silueta iconica a seriei Beolit, ce a fost proiectata in colaborare cu Cecilie Manz (2012), introducand in acelasi timp o serie de actualizari de design pentru a face utilizarea zilnica a boxei si mai placuta. Modelul original al difuzorului a fost reinventat cu un design modern. Liniile geometrice repetate si colturile spiralate ofera un aspect distinct si dinamic, optimizand in acelasi timp performantele acustice cu 45% pentru un sunet clar si rafinat. Inaltimea si curbura partii superioare au fost revizuite pentru a oferi mai multe optiuni de plasare a telefoanelor mobile pentru a fi incarcate, butoanele au devenit mai durabile si, ca un element de finete, cureaua de culoare bronz a fost realizata din piele ecologica.Beolit 20 speaker_1

Sunet mare intr-un pachet mic

Chiar daca e suficient de mic pentru a fi transportat cu usurinta, Beolit 20 ofera un sunet de inalta calitate. Woofer-ul cu banda larga de 5,5”, combinat cu radiatoare 3 x 1,5” full range si 2 x 4” pasive ofera o capacitate extrem de impresionanta de bass de 77 dB si 93 dB in intensitate medie. Aceasta performanta, combinata cu sunetul omnidirectional True360, denota că Beolit 20 este capabil sa umple confortabil majoritatea camerelor cu sunetul Bang & Olufsen. De asemenea, puteti sa conectati doua difuzoare Beolit 20 sau sa conectati noul difuzor cu versiunea Beolit 17 pentru a imbunatati experienta si mai mult.

Preturi si disponibilitate
Beolit 20 (500 EUR / 500 USD) se lanseaza in culorile Grey Mist si Black Anthracite si va fi disponibil pe www.bang-olufsen.com, in magazinele Bang & Olufsen si la retailerii autorizati din 29 octombrie 2020. Pentru a afla mai multe, urmariti brandul pe conturile sale de Instagram, Facebook, Twitter sau Youtube (@bangolufsen), sau folositi hashtag-ul #Beolit20.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la:

DESPRE BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen este un brand global dedicat stilului de viata de lux fondat in 1925 in Struer, Danemarca, de Peter Bang si Svend Olufsen a caror devotament si viziune raman baza companiei. Mostenirea bogata construita in jurul determinarii neobosite de a crea produse care depasesc limitele tehnologiei audio continua sa plaseze compania in fruntea inovatiei din domeniu. Astazi, fiecare produs Bang & Olufsen este caracterizat de combinatia unica de sunet de calitate, design atemporal si maiestrie de neegalat. Produsele audio inovatoare si progresive ale companiei sunt vandute in intreaga lume in magazinele Bang & Olufsen, online si in magazinele multibrand. Compania are aproximativ 900 de angajati si opereaza in peste 70 de piete. Actiunile Bang & Olufsen sunt listate pe NAS DAQ Copenhagen A / S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *