articole, Comunicat de presa

Upgrade de funcții în 2022: Philips TV lansează noua gamă Performance Series 8807

Noul televizor DLED Philips 8807 continuă povestea conceptului The One, un televizor ideal pentru utilizatorii care nu vor să se piardă în detalii tehnice dar care doresc un model performant de care să se bucure ani de zile

Experiența de vizionare captivantă este garantată de sistemul unic Ambilight pe trei laturi.

Picture1

  • Caracteristici noi pentru modelul Performance Series 2022:

o Televizorul Philips 8807 garantează o calitate excelentă a imaginii prin combinația dintre procesorul de imagine din a 5-a generație P5 cu un panou LCD WCG de 120 Hz de înaltă calitate.

o Ideal pentru cei mai noi jucători pe consolă cu HDMI 2.1 E-Arc, suportă VRR 4K 120Hz plus compatibilitate Freesync Premium

o Noua funcție Game Bar pe ecran

o Sistem audio de înaltă calitate cu Dolby Atmos

o Sistemul audio al televizorului poate acționa ca un sistem audio dedicat datorită tehnologiei DTS-Play-Fi ce permite construirea ușoară a sistemului AV wireless

o Disponibil în dimensiuni de ecran de 43”, 50” 55” 65”, 75” plus – pentru prima dată în gama de televizoare Philips – un model de 86”

  • Noul soundbar Philips B8507 3.1 Dolby Atmos pentru o experiență cinematografică

Amsterdam, 27 ianuarie 2022 – Philips TV aduce un nou suflu seriei de succes Philips Performance în 2022 cu noul televizor Philips 8807 Ambilight, cu performanțe superioare și noul soundbar Philips B8507 3.1 Dolby Atmos. Lansarea noului televizor și a soundbar-ului Philips fac parte din „The One”: produsele Philips Performance Series oferă performanțe similare, design european de calitate și caracteristici cheie ale unui model premium, dar la pret ultra-competitiv.

 Picture2

Soundbar-ul B8507 va fi disponibil începând din luna august la un preț estimativ de 2200 lei.

Noile televizoare Philips 8807 vor fi disponibile începând din luna iunie pe piața din România începând de la un preț estimativ de 3499 lei pentru varianta de 43” până la 7699 lei pentru varianta de 75”. Modelul cu un ecran uriaș, de 86”, al televizorului 8807 va avea un preț estimativ de 14999 lei.

 

Seria Philips Performance va fi disponibilă într-o gamă largă de diagonale, care va include cel mai mare televizor Philips de până acum, odată cu introducerea unei versiuni de 86 inci. Indiferent de dimensiunea ecranului selectată, calitatea excelentă a imaginii este garantată datorită combinației dintre procesorul de imagine Philips P5 de a 5-a generație cu panou LCD de 120 Hz cu o gamă largă de culori. Suportul HDR este generos și include compatibilitatea HLG, Dolby Vision și HDR10+.

Design elegant

Televizorele Philips au un design minimalist și elegant, cu o ramă argintie super-subțire pe părțile laterale și pe partea superioară ce permite o conexiune mai directă la sistemul Ambilight pe trei laturi pentru a asigura o experiență de vizionare cu adevărat captivantă.

Marginea inferioară a televizorului are o ramă argintie foarte îngustă și elegantă pentru a completa suportul central subțire, pentru dimensiunile ecranului de la 43” la 65”, în timp ce modelele de 77” și 86” au picioare individuale cu un finisaj argintiu.

Excelent pentru gameri

Performanța pentru gameri este, de asemenea, posibilă datorită includerii capacității HDMI 2.1, inclusiv: e-ARC, suport VRR pentru 4K de la 48Hz la 120Hz la o lățime de bandă completă de 48Gbps, plus compatibilitatea FreeSync Premium și modul Auto-Low-Latency.

Input lag-ul este de doar 9 ms, în timp ce o nouă bară pentru jocuri video pe ecran oferă acces rapid la setările de imagine și sunet printr-un meniu simplificat care permite verificarea sau ajustarea rapidă a setărilor jocului din mers. De asemenea, jucătorii pot activa cu ușurință Variable Refresh Rate și AMD FreeSync. Calitatea sunetului este una excelentă datorită difuzoarelor duble cu o puterea totală de 20 W.

Mereu conectat

Televizorul face parte din sistemul Philips Home Wireless (posibil datorită tehnologiei DTS Play-fi) pentru a ajuta la crearea unei platforme premium de streaming audio de înaltă rezoluție, controlată prin aplicație, pentru întreaga casă, cu o conexiune wireless între televizoarele compatibile, dispozitivele mobile, soundbar-uri și boxe, amplasate în toată casa.

În timp ce soundbar-ul The One B8507 oferă un upgrade audio complet, sistemul Philips Home Wireless oferă utilizatorului flexibilitatea de a alege combinația de produse care se potrivește cel mai mult nevoilor lui și chiar de a adăuga produse suplimentare ulterior.

O pereche de difuzoare ar adăuga un sunet stereo excelent pentru muzică, oferind în același timp mai mult impact filmelor. Alternativ, o nouă actualizare pentru 2022 oferă opțiunea de a permite televizorului Philips să devină un canal central dedicat și prin adăugarea de difuzoare suplimentare în față și în spate plus un subwoofer wireless, astfel utilizatorii putând crea un sistem audio-video cu sunet surround complet.

Despre TP Vision

TP Vision Europe B.V. („TP Vision”) este înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam. TP Vision este o companie deținută în întregime de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai importanți producători la nivel global de monitoare și televizoare.

TP Vision este un jucător cheie pentru electronice de larg consum în televiziune și audio. TP Vision se concentrează asupra dezvoltării, producției și comercializării televizoarelor marca Philips (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India și țări selectate din Asia-Pacific) și a produselor audio marca Philips (la nivel global) sub licență comercială de Koninklijke Philips NV Combinăm puternicul brand Philips cu expertiza noastră în dezvoltarea și proiectarea produselor, excelența operațională și amprenta industrială a TPV. Credem în crearea de produse care să ofere consumatorilor o experiență audio și vizuală superioară.

 

Puteți găsi imagini de înaltă rezoluție pe: http://tpvision.com/image-library.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *