articole, Comunicat de presa

BenQ și Techland prezintă MOBIUZ EX3210R: Ediţia Dying Light 2 Stay Human Night Runner’s

București, România – BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine, prezintă în colaborare cu Techland, monitorul MOBIUZ EX3210R în ediția limitată Dying Light 2 Stay Human Night Runner’s.

Într-un oraș plin de oameni infectați și cu pericole la tot pasul, Dying Light 2 Stay Human te provoacă să rămâi în continuare om. Pentru a completa această provocare, BenQ MOBIUZ și Techland au anunțat astăzi un nou echipament pentru arsenalul tău: monitorul de gaming MOBIUZ EX3210R în ediția limitată Dying Light 2 Stay Human Night Runner’s.

EX3210R DL2 Social media banner 1200x628

Acest parteneriat reuneşte doi jucători importanţi pe scena gaming-ului. Techland oferă prin jocul Dying Light 2 Stay Human Night Runner’s senzații şi trăiri puternice, care îi va ține pe jucători într-o permanentă stare de alertă, în timp ce monitoarele de gaming MOBIUZ maximizează experienţă de joc. Combinate, acestea oferă jucătorilor o experiență uluitoare, plină de acțiune non-stop și grafică incredibilă, pe un monitor construit pentru a profita la maxim de fiecare moment.

Jucătorii au nevoie de o abordare la 360 de grade pentru a descoperi orașul, de aceea ecranul curbat 1000R de 32inch este ideal, oferind o experiență audio-vizuală puternică. Mai mult, datorită tehnologiei exclusive BenQ Light Tuner, jucătorii pot alege din 20 de setări de luminozitate pentru a determina care este echilibrul ideal de lumină și întuneric pentru stilul lor de joc.

EX3210R-x-Dying-Light-2_1000x1000

Sunet bogat şi detaliat

Majoritatea monitoarelor de gaming nu pot furniza în mod eficient indicii audio din cauza sistemelor de sunet inferioare, ceea ce face ca jucătorul să piardă un avantaj competitiv atunci când se joacă și mizează mult pe factorul auditiv. Aceste sisteme de sunet inferioare împiedică, de asemenea, comunicarea în echipă și nu transpun corect atmosfera sonoră.

De aceea, cu ajutorul sistemului dedicat de sunet oferit de EX3210R, care include două difuzoare de 2W, un subwoofer de 5W și un procesor de semnal digital (DSP) pentru moduri audio personalizate, jocurile vor avea tot timpul un sunet bine definit.

Optimizare inteligentă

Tehnologia HDRi oferă detalii clare, astfel încât jucătorii să poată identifica mai bine inamicii şi obiectivele jocului. Astfel, utilizatorii vor beneficia de un contrast rafinat, o claritate extinsă și culori vii, toate optimizate de un senzor al monitorului. Această tehnologie nu numai că oferă un avantaj competitiv, dar creează și experiență plăcută în timpul gaming-ului.

Ecran curbat

Pentru a crea o imersiune completă, monitorul oferă o curbură de 1000R, curbură ce se potrivește perfect cu forma ochiului uman. EX3210R elimină spațiul dintre jucător și acțiune, completând câmpul vizual cu imagini, sunete și scene care fac din Dying Light 2 Stay Human unul dintre cele mai așteptate titluri de groază din 2022.

“Suntem mândri să anunțăm parteneriatul cu Techland, prin care lansăm o versiune specială a lui EX3210R, optimizată pentru viitorul joc Dying Light 2 Stay Human” a declarat Alan Song, BenQ Product Marketing Manager. “MOBIUZ își propune să ofere pasionaţilor de jocuri cea mai captivantă experiență de joc, permițând acestora să experimenteze o lume de culori vii și detalii dramatice. Dying Light 2 Stay Human este exact jocul pe care îl căutam pentru a prezenta pe deplin funcţiile monitorului nostru”

Ediția limitată a monitorului EX3210R va fi disponibilă la vânzare în februarie 2022. Toți cei care achiziționează monitorul vor primi gratuit un cod pentru o copie digitală a jocului Dying Light 2 Stay Human.

Specificații tehnice

 • Diagonală – 31.5 inch
 • Rezoluție – 2560 x 1440 pixeli
 • Panou – VA
 • Luminozitate – 400nits
 • Contrast nativ – 2500:1
 • Unghi de vizibilitate – 178 grade
 • Timp de răspuns – 1ms
 • Rată de refresh – 165Hz
 • PPI – 92
 • Difuzoare – 2.1 (2Wx2 + 5W woofer)
 • Jack pentru căști – Da
 • Flicker Free Technology – Da
 • Low Blue Light – Da
 • Brightness Intelligence Plus – Da
 • Porturi – 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *