articole, Comunicat de presa

Prelucrarea sticlei cu lasere profesionale

#5

Prelucrarea sticlei cu lasere profesionale la Analko Aluminium este oarecum diferită de prelucrarea metalului și există diferite moduri de a crea o tăietură în sticlă folosind un laser. Una dintre ele este filamentarea, care a fost deja adoptată de producătorii de electronice de larg consum. Aici, impulsurile ultra-scurte nu îndepărtează materialul din sticlă, ci îl modifică pentru a crea o fisură subțire în interiorul sticlei, și care servește drept punct slab pentru spargere.

La fabricarea multor piese din sticlă în serie sau individuale, sunt deseori necesare precizie maximă și calitatea ridicată a tăierii. În acest caz, se utilizează tehnologia de tăiere cu laser, care le permite profesioniștilor de la Analko Aluminium să verifice acuratețea la fracțiuni mici de milimetru și să producă orice tipare pe sticlă. La mașinile profesionale, este disponibilă prelucrarea sticlei de toate dimensiunile și cu orice grosime. Analko Aluminium este specializat în tehnologii de tăiere cu laser și va îndeplini toate sarcinile profesional.

Caracteristici ale sticlei tăiate cu laser și cazuri de utilizare a tehnologiei

În industrie, acest proces este utilizat pe scară largă în producția de articole decorative, cadre pentru fotografii și anumite părți pentru diferite mecanisme. Laserul este cel mai precis și eficient mod de a tăia găurile necesare din sticlă, de a forma o piesă de prelucrat cu linii netede. Posibilitățile tehnologiei moderne cu laser sunt impresionante, deoarece, orice aspect pregătit poate fi transferat pe sticlă plană; laserul este controlat de un computer, iar inexactitățile datorate factorului uman sunt complet excluse.

Tăierea are loc sub influența gazelor inerte, crescând calitatea marginilor, iar viteza de tăiere este foarte mare și acesta este cel mai rapid mod de a face treaba cu materialul. Chiar și cu ajutorul tăietorilor de sticlă industriali și al mașinilor-unelte, este imposibil să se obțină o calitate atât de ridicată cum este tehnologia de tăiere cu laser. Prelucrarea sticlei cu lasere profesionale implică o gamă completă de lucru cu materialul, îți permite să faci găuri în dimensiuni exacte pentru asamblarea ulterioară a produselor din sticlă și să ajustezi dimensiunile la indicatorii cei mai exacți.

Pregătirea sticlei pentru procedura de tăiere cu laser

Nu este nevoie să se efectueze lucrări pregătitoare direct cu materialul pentru taiere sticla laser. Excepție se face atunci când foaia de sticlă este prea mare pentru a fi instalată pe mașină. Lucrările pregătitoare includ crearea unui aspect computerizat care să îndeplinească cerințele programului de control laser. Acest lucru va necesita serviciile specialiștilor, deoarece software-ul are o serie de caracteristici specifice. Poți comanda producția în serie a pieselor, producția de loturi mici sau o sarcină unică. Costul procesului va depinde de contorul de funcționare al tăieturii, de complexitatea pregătirii modelului, precum și de timpul de funcționare a mașinii.

Tăierea sticlei cu lasere profesionale

Atelierul de confecții metalice Analko Aluminium este specializat în tăierea cu laser și gravarea diferitelor materiale. Firma acceptă sticla pentru lucru și dispun de toate echipamentele necesare procesării celor mai complexe proiecte. Pentru a-ți evalua problema în mod personal, contactează atelierul de confecții metalice prin una dintre metodele de contact de pe site. Specialiștii vor stabili costul și calendarul sarcinii, apoi te vor contacta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *