articole, Comunicat de presa

ViewSonic a lansat Notas Pen Display si WoodPad Paper pentru a sustine invatarea de la distanta

O noua generatie de solutii ViewSonic pentru noua normalitate din educatie

Bucuresti, Romania (5 noiembrie 2020) — ViewSonic Corp., lider global pe piata solutiilor de afisare, a anuntat lansarea noilor Notas Pen Display si WoodPad Paper, create special pentru imbunatatirea invatarii de la distanta, care permite utilizatorilor sa se acomodeze mai usor cu noua normalitate. Aceste solutii noi sunt proiectate pentru utilizare complementara acasa si in clasa si asigura portabilitate ridicata. Notas Pen Display PD1330 este cel mai subtire ecran de 13.3” pentru pen si este livrat impreuna cu un pen fara baterie pentru a permite crearea, administrarea si partajarea de materiale digitale. WoodPad Paper este o solutie deosebit de prietenoasa, ce ofera avantajul digitalizarii notitelor in timp real.

In calitate de lider in tehnologia dedicata educatiei, ViewSonic s-a folosit de viziunea sa moderna pentru a raspunde provocarilor din domeniul educatiei aparute odata cu pandemia de COVID-19. Cu ajutorul solutiilor noastre inovatoare, profesorii si elevii isi vor imbunatati aptitudinile de a preda si de a invata de la distanta, astfel incat revenirea la scoala sa se desfasoare fara probleme”, a spus Hasan Koçyiğit, Central/Eastern Europe Director la ViewSonic, completand: “Noile solutii reprezinta dovada preocuparii manifestate de ViewSonic pentru imbunatatirea procesului de educatie, domeniu in care platforma myViewBoard asigura o experienta de invatare eficienta, intuitiva si deosebit de antrenanta.“

Notas Pen Display – Cel mai subtire ecran de 13.3” cu pen pentru profesori

Exista doua mari provocari cu care se confrunta profesorii atunci cand trebuie sa predea de la distanta – utilizarea greoaie a mouse-ului pentru a adauga adnotari si mentinerea contactului vizual cu elevii. Prin utilizarea unei table digitale portabile, profesorii pot scrie si adauga notite cu ajutorul Notas fara a intrerupe contactul vizual cu elevii, exact asa cum ar face-o intr-o clasa reala. Acest dispozitiv nou permite predarea intuitiva fara ca profesorul sa fie nevoit sa isi modifice comportamentul cu care este obisnuit.

La numai 0.8kg si un design ultra-subtire de 7mm, acest instrument vizual transmite continutului cursului scris de mana, pe o tabla digitala, fiecarui elev din clasa sau de oriunde altundeva. Iar datorita specificatiilor sale de top, produsul poate fi folosit cu succes chiar si pentru predarea desenului.

Materialele utilizate pentru predare sunt afisate cu precizie pe tabla digitala cu ajutorul ecranului LCD mat cu 8192 niveluri de presiune si inclinare a pen-ului de +/-600 pentru o scriere cat mai naturala. Viteza de raspuns de 250pps (puncte pe secunda) reduce la minimum latenta, care este mai mica de 26ms. Mai mult decat atat, pen-ul fara baterie este proiectat astfel incat sa asigure precizie maxima pentru orice fel de scris de mana, formule matematice sau alte forme de continut specifice predatului.

Pentru a oferi o experienta de utilizare mai buna, Notas dispune si de sase butoane ce pot fi definite de utilizator. Profesorii pot configura in acest fel scurtaturi pentru functiile pe care le folosesc cel mai des, precum stergere sau recuperare. Iar datorita interfetei USB Tip-C, Notas poate fi configurat in asa fel incat biroul sa ramana curat si ordonat.

WoodPad Paper – Un instrument prietenos pentru notite digitalizate in clasa

WoodPad Paper a fost proiectat pentru a le permite profesorilor si elevilor sa isi introduca digital notitele in timp real, fiind prevazut cu o suprafata tactila si cu un pen fara baterie. Dispozitivul functioneaza cu o gama vasta de tipuri de hartie, de la foi de notite pana la agende cu grosimea de pana la 1cm. De asemenea, este compatibil cu pen-uri D1, iar liniile si culorile difera in functie de platforma software.

Fiind ideal ca solutie complementara la un laptop fara ecran tactil, WoodPad Paper permite 4096 niveluri de presiune si un unghi de inclinare de +/-600, alaturi de o rezolutie de 5080LPI si o suprafata de scris cu diagonala de 7.5”. In acest fel, scrisul de mana este digitalizat cu precizie, pentru administrarea si stocarea eficienta.

Pentru versatilitate si utilitate superioare, WoodPad Paper se alimenteaza prin intermediul interfetei USB, eliminand problemele implicate de inlocuirea bateriilor si asigurand compatibilitatea larga cu sistemele Windows, Mac OS si Chrome OS.

Fondata in anul 1987 in California, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale, ce activeaza in peste 100 de tari. Folosindu-se de spiritul sau inovator si de viziunea sa, ViewSonic creeaza hardware si solutii software complexe, printre care monitoare, video-proiectoare, sisteme de afisare publica digitala, solutii de afisare interactive ViewBoard si ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 30 ani de experienta pe piata solutiilor de afisare, ViewSonic s-a impus prin furnizarea de solutii fiabile pentru educatie, companii, pentru utilizarea acasa sau la birou, si prin sustinerea utilizatorilor sa “Observe Diferenta. – See the Difference.” Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati www.viewsonic.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *