Comunicat de presa

Autovit.ro și grupul Renault lansează Zilele Renault SELECTION. Între 5-9 octombrie, prețuri promoționale la peste 200 de autoturisme rulate din grupul Renault

KV_Autovit.ro 

  • Evenimentul se desfășoară între 5-9 octombrie, pe Autovit.ro;
  • Clienții pot alege o mașină din cele peste 350 de vehicule de ocazie din portofoliul Dacia-Renault și pot beneficia de prețuri promoționale la mai mult de jumătate din acestea;
  • Mașinile selectate prezintă mai multe avantaje la comercializare, printre care garanție, ITP efectuat înainte de livrare sau test drive gratuit.

București, 5 octombrie 2020. După un început de an în care piața auto din România a înregistrat scăderi istorice, Autovit.ro înregistra la jumătatea acestui an primele semne de revenire în acest domeniu. Creșterile solide s-au menținut pe toată perioada verii, iar în luna septembrie, Autovit.ro a înregistrat cel mai mare număr de utilizatori pe platformă, depășind astfel traficul înregistrat înainte de pandemie.  

În ultima perioadă, Autovit.ro a sesizat și o atenție sporită din partea cumpărătorilor la achiziția unei mașini rulate și mai multă precauție la investițiile financiare pe care le fac. Mai bine spus, caută garanții pentru mașinile pe care doresc să le cumpere.

 „Autovit.ro vine constant cu soluții concrete pentru numeroase tranzacții auto, care dorim să se desfășoare în deplină siguranță, chiar și în context pandemic. În acest sens ne-am concentrat eforturile pe atragerea unor parteneri de încredere pe platformă, care să ofere mașini sigure, la prețuri corecte și ne bucurăm că Renault România a înțeles beneficiile unei astfel de colaborări. Zilele Renault SELECTION pe Autovit.ro reflectă această inițiativă și construiește o legătură solidă între importatorii locali de mașini, rețelele de dealeri autorizați și clienții care doresc mașini rulate cu garanție.”  – Sorin Bălan, Head of Operations Motors OLX Group Romania

Cea mai mare parte a procesului se realizează în mediul digital, unde prezența este din ce în ce mai importantă.

Între 5 și 9 octombrie clienții pot alege din peste 350 de mașini marca Dacia și Renault și pot beneficia de un pret promoțional la peste 200 de mașini participante în campanie.

Renault SELECTION reprezintă rețeaua de vânzări vehicule rulate a grupului Renault. Fiecare vehicul rulat Renault SELECTION este livrat însoțit de un certificat de control al calității și oferă următoarele avantaje:

  • Garanție

Orice automobilul cumpărat din rețeaua Renault SELECTION are garanție pentru orice problemă eligibilă aparută timp de 12 luni sau 20.000 de km (oricare dintre acestea se întâmplă prima).

  • Certificat de control al calității

Inspecția tehnică obligatorie analizează 99 de puncte de verificare, printre care frânele și direcția.

  • Test drive gratuit

Toate autovehiculele beneficiază de test drive gratuit, fără obligația de a cumpăra mașina.

  • ITP înainte de livrare

Fiecare autovehicul cumpărat beneficiază de ITP înainte de livrare.

  • Finanțare

Cumpărătorii beneficiază de oferte atractive pentru finanțarea achiziției.

Toate masinile participante în campania Zilele Renault SELECTION se găsesc pe Autovit.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *