articole

Huawei P40 ofera posibilitatea de a realiza fotografii profesioniste la un pret foarte avantajos. Scurt review P40

Avand un display care utilizeaza tehnologia OLED, si o diagonala de de 6.1 inch, o rezolutie 2340 x 1080 FHD+ P40 este cu adevarat un telefon mobil de ultima generatie. Spre deosebire de telefoanele mobile lansate pana in momentul aparitiei lui P40 acest model de telefon mobil ofera posibilitatea de a te putea bucura cu adevarat de o camera foto profesionala dar si de performante foarte bune precum si de o incarcare foarte rapida a bateriei telefonului mobil. Cu alte cuvinte, P40 este un telefon mobil care impresioneaza din toate punctele de vedere.

2.1

Huawei P40 are un aspect premium, aspectul acestuia fiind pe masura performantelor oferite

P40 este un model de telefon mobil care impresioneaza de la prima vedere. Carcasa acestuia este realizata din sticla ceea ce face ca acest model de telefon mobil sa fie foarte elegant. Partea frontala este realizata aproape 100% din sticla. Muchiile frontale sunt foarte inguste ceea ce ofera senzatia unui ecran mare. In partea stanga, sus, a ecranului se afla amplasata camera pentru selfie. Aceasta este de 32 MP si este capabila sa capteze imagini la o claritate ireprosabila chiar daca nu exista cele mai bune conditii pentru realizarea fotografiilor profesionale. Senzorul de amprenta este integrat in ecranul acestui model de telefon mobil si are o viteza de raspuns foarte ridicata. Practic, acesta se deblocheaza instant. Muchiile laterale sunt realizate dintr-un metal premium. Butoanele necesare utilizarii telefonului mobil se afla pe muchia din partea dreapta. In partea de jos a telefonului mobil se afla portul USB tip C, slotul pentru cartela SIM dar si pentru cardul de memorie precum si difuzorul sau intrarea pentru casti.

Performanta foarte buna, aplicatii de top

Huawei P40 este un telefon mobil care impresioneaza prin performantele pe care le ofera. Acesta este prevazut cu un procesor Kirin 990 5G ( 2 x Cortex – A76, 2.86 GHZ + 2 x Cortex A 76, 2.36 GHZ + 4 x Cortex A55 , 1.95 GHZ ), 8 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare. Aceasta configuratie permite rularea celor mai performante jocuri, aplicatii dar si vizualizarea videoclipurilor la o claritate ireprosabila. AppGallery si Phone Clone sunt doua dintre aplicatiile de ultima generatie care se afla pe acest dispozitiv.

2.2

P40 impresioneaza prin sistemul de camere foto

Telefonul mobil nu mai este de ceva timp doar un dispozitiv utilizat pentru convorbiri telefonice. Acesta incepe sa fie perceput din ce in ce mai mult ca un aparat foto. Aceasta perceptie se datoreaza camerelor foto din ce in ce mai performante aflate pe telefoanele mobile. Huawei P40 este telefonul mobil care in momentul de fata este prevazut cu cel mai performant sistem de camere. In partea frontala este o camera foto de 32 MP destinata selfie-urilor in timp ce pe partea din spate a telefonului mobil se afla 3 camere foto. Este vorba despre camera principala de 50 MP, una de 16 MP si una de 8 MP. Aceste camere ofera posibilitatea de a capta cat mai multe detalii in pozele sau videoclipurile realizate, de a oferi un contrast cat mai placut si de a realiza poze care au o claritate deosebita.

Concluzii

Oferind cel mai bun raport pret – calitate de pe piata, P40 este telefonul mobil care utilizeaza cel mai performant sistem de camere aflat pana in acest moment pe vreun telefon mobil. Avand in vedere tehnologia de ultima generatie utilizata in conceperea acestui model de telefon mobil este greu de crezut ca acesta va fi detronat prea curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *