articole

Epson lansează cea mai mică și accesibilă imprimantă pentru formate mari

„Ideală pentru profesioniști, antreprenori și startup-uri care lucrează de acasă, birouri mici sau alte locații remote”

Epson anunță cea mai accesibilă, mică și portabilă imprimantă pentru formate mari din seria T de imprimante specializate. Noul model SureColor SC-T2100 de 24 inci a fost conceput pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor din arhitectură, inginerilor, profesorilor și designerilor. Designul robust și ușor face imprimanta să fie ideală pentru lucrat de acasă, din studiouri mici, clase sau locații remote precum șantiere de construcție.

Imprimanta wireless poate sta pe un birou sau pe standul propriu, iar design-ul smart și ergonomic îi permite să fie depozitată cu ușurință atunci când nu este utilizată.

Noua imprimantă de 24 de inci răspunde nevoilor de printare pentru o gamă largă de documente şi materiale, precum postere, prezentări, schițe CAD sau design de arhitectură sau inginerie. Cerneala pigment Epson UltraChrome XD2 livrează printuri durabile, culori puternice și linii clare pe orice fel de suport de imprimare, atât pentru uz interior, cât și pentru outdoor.

Funcționalitatea unică de auto-switch permite imprimantei să schimbe între format mare și A4 sau A3, fără ca utilizatorii să atingă imprimanta, fiind astfel ideală pentru companiile mici care au nevoi multiple de imprimare și spațiu limitat.

Bradley Venn, Product Manager, Corporate & Professional Printing, Epson EMEAR declară: „Modelul SureColor SC-T2100 este ideal pentru profesioniști, antreprenori și startup-uri care vor au nevoie de printuri clare și vibrante şi vor să tipărească wireless de pe PC, tabletă sau smartphone. Portabilitatea o face să fie perfectă pentru business-uri mici din domeniul retail, pentru instituții educaționale, ingineri, designeri și arhitecți. Dacă sunt în căutare de o imprimantă de încredere, ușor de folosit și care să ofere eficiență din punct de vedere al costurilor, acesta este modelul!”

Beneficiind de tehnologiile PrecisionCore MicroTFP și Nozzle Verification care detectează și ajustează automat duzele de cerneală, noua imprimantă oferă imprimare rapidă, tipărind printuri de dimensiunea A1 în 43 de secunde, cu detalii precise și fiabilitate crescută. Grație conectivității wireless integrate, prin Wi-Fi Direct, arhitecții și designerii vor putea imprima de pe tablete și smartphone-uri. De asemenea, pot folosi noul ecran LCD de 4.3 inci care dispune de un meniu simplu pentru control și navigare intuitivă.

Specificații SureColor SC-T2100

Dimenisune – 970(W) x 505(D) x 230(H)

Greutate – 27 KG

Viteză de imprimare – A1 în 43 de secunde

Rezoluție – Până la 2400x1200dpi

Media – Rolă: 329 până la 610mm (2inch core)

Media – PretăiatăA4/A3 (210 până la 610mm)

Grosime media – Rolă: 0.05 până la 0.21mm cu margini albe: 0.12 până la 0.27mm

Cerneluri pigment – CYM – 26 sau 50ml & K – 50 sau 80ml

Conectivitate – USB Super Speed 10/100/100BASE-TX, IEEE802

Limbaj de imprimare – ESC/P, Raster HP-GL2, HP RTL

Memorie – 1GB (traducere rapidă pentru imprimare)

Opțiunile includ – – Tavă de preluare a hârtiei pentru formate A4/A3, stand mobil, suport pentru rola de hârtie

Software (CD) – Windows Install Navi – Printer driver – Epson Net Setup – Epson Net Print – Epson Net Config – Epson Software Updater – LFP Print Plug-in for Office – EPSON manuals, Mac Setup Navi

Sofware (WEB) – Windows Install Navi Firmware Updater, Driver HDI, Copy Factory, Epson Net Setup Manager Mac Install Navi – Printer Driver – Epson Net Config – Epson Software Updater – Uninstaller – EPSON manuals, Firmware Updater Linux Printer driver

SureColor SC-T2100 va fi disponibil pentru comercializare începând cu luna mai 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *