articole

Ai un telefon Samsung? Iata cum il poti proteja!

etuo-4

Samsung este un brand de telefoane si alte aparate electronice universal cunoscut si apreciat de cei care iubesc aceste gadgeturi si device-uri. Probabil si tu ti-ai cumparat de curand un telefon Samsung. Ei bine, iti recomandam sa iti protejezi device-ul cu toate mijloacele de protectie posibile: carcase, huse, folii de protectie – toate accesoriile care asigura longevitatea smartphone-ului coreean si pe care le gasesti la magazinul online etuo.ro.

Dupa cum probabil ai ghicit, un smartphone Samsung este foarte scump, asa ca trebuie sa ai grija de el. De asemenea, are cateva specificitati care necesita ca proprietarii sa aiba solutii speciale pentru a-si proteja pretiosul device. Trebuie sa iei in considerare mai multe tipuri de huse telefoane si carcase samsung, in functie de modelul pe care l-ai ales.  Pe site-ul magazinului etuo.ro sunt disponibile modele de accesorii ce iti pot oferi protectie, de la huse samsung j5 2017 si pana la huse pentru Galaxy S10. Pentru a evita zgarieturile si ruperea, iata un ghid pentru a obtine instrumentele de protectie esentiale pentru Samsung.

La fel ca toate ultimele generatii de smartphone-uri premium, un telefon Samsung este fragil si trebuie sa ai grija pentru a nu-l deteriora. Prin urmare, este recomandat sa cheltui cativa RON in plus pentru a proteja device-ul si pentru a evita drama. Desi telefonul poate avea o garantie, nu poti fi niciodata prea atent si este mai bine sa asiguri longevitatea smartphone-ului coreean.

Protectia unui Samsung de ultima generatie depaseste cu mult carcasa simpla si, prin urmare, trebuie sa tii cont de toate accesoriile pentru a proteja toate partile sensibile ale smartphone-ului.

De exemplu, Samsung Galaxy S10 este realizat doua materiale diferite: majoritatea Galaxy S10 are un spate din sticla, iar o editie speciala Performance va oferi un spate ceramic. Prin urmare, trebuie sa fii foarte atent pentru a evita zgarieturile si denivelarile, iar o carcasa de protectie pentru Galaxy S10 este esentiala. Indiferent daca sunt rigide sau flexibile, colorate sau nu, din piele sau plastic, protectia trebuie sa existe. Atunci cand alegi unul dintre produsele de la etuo.ro, pentru a mentine telefonul in siguranta, trebuie sa te uiti la nivelul de rezistenta al acestor produse. Nu ezita sa ceri lamuriri personalului magazinului cu privire la fiecare dintre produse pentru a-ti face o idee reala a calitatii acestora.

Dincolo de carcasa de protectie din spatele Samsung Galaxy S10, trebuie sa ne gandim si la protectia ecranului. Exista doua modalitati de a-l proteja. In primul rand, exista folia clasica transparent, care poate fi gasita peste tot, dar exista si o solutie mai globala, care combina adesea invelisul pe spate si protectia din fata smartphone-ului. Pentru cei care nu doresc o acoperire de protectie pentru Samsung, este posibil sa puna si o folie de protectie pe spate. Este un mod discret de a preveni zgarieturile de pe spatele telefonului – dar nu va preveni deteriorarea in caz de cadere.

Cu accesorii precum huse si folii de protectie in fata si in spate, vei reduce la minimum riscul de a deteriora pretiosul tau telefon. Evident, un telefon Samsung este prin definitie foarte rezistent, dar un soc in locul nepotrivit poate rupe rapid ecranul. Pentru cei care nu au garantie, costul de inlocuire este foarte mare. Asa ca, pentru sume mici, poti avea telefonul in siguranta pentru mult, foarte mult timp. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul Etuo.ro!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *