articole

OkFlora te asteapta cu selectii deosebite de trandafiri pentru evenimente speciale

#12

Trandafirii sunt unele dintre cele mai des preferate flori de catre barbati, pe care le ofera cu mare drag iubitelor si prietenelor sau mamelor. Toate femeile adora sa primeasca trandafiri, indiferent de forma lor de prezentare. Fie ca oferi un trandafir criogenat fie ca oferi un buchet mare de trandafiri sau chiar un aranjament, vei reusi cu siguranta sa impresionezi cu ajutorul florilor din floraria online OkFlora.

Trandafirii sunt celemai vechi flori pe care omul le-a cultivat. O dovada in sensul acesta sunt fosilele de trandafiri ramase de acum mai bine de 35 de milioane de ani. In prezent, avem peste 150 de specii cunoscute de trandafiri si foarte multe soiuri. Cele mai multe specii de trandafiri au ajuns la noi din Asia, insa exista si specii europene sau care provin din Africa si din America de Nord. Trandafirii au fost utilizati de asiatici si plantati in gradini acum 5000 de ani, fiind astfel unele dintre primele flori cultivate.

Alege culoarea potrivita care sa iti expirme sentimentele

Trandafirii sunt un simbol pentru lux si dragoste fiind florile clasice pentru a exprima romantismul. Culoarea trandafirilor este cea care exprima sentimentele persoanei care le ofera.

Poti alege trandafiri albi daca vrei sa transmiti spiritualitate si puritate. Acesti trandafiri pot fi oferiti inclusiv la nunti pentru a face mirilor cele mai bune urari. De asemenea, poti mixa trandafirii albi cu alte culori pentru a compune buchete interesante.

Poti oferi trandafiri galbeni pentur a transmite prietenie, dragoste platonica, fericire si apreciere. Colega ta de birou tocmai a facut ceva special pentru tine? Vrei sa ii transmiti sefei tale recunostinta si apreciere? O buna prietena tocmai a nascut? Mergi la un botez si vrei sa oferi cele mai frumoase flori? Trandafirii galbeni sunt in acest sens cea mai buna solutie.

Trandafirii rosii transmit dragoste, emotii profunde, dorinta, pasiune, dar pot fi relevanti si pentru regret. Ii poti oferi oricarei perosoane pe care o iubesti din tot sufletul, dar poti oferi trandafiri rosii si atunci cand vrei ca persoana iubita se te ierte sau sa va impacati.

Trandafirii roz sunt cei care transmit gratitudine si admiratie, veselie, apreciere si inocenta sau dragoste incipienta. Un buchet cu trandafiri roz in diverse combinatii este cea mai buna idee pentru a spune multumesc unei persoane la care tii.

Trandafirul portocaliu este cel care transmite energie si entuiziasm. Poti oferi un buchet de trandafiri portocalii sau in combinatii cu alte flori si elemente verzi, oricand simti nevoia sa faci o persoana din jurul tau fericita. Trimite un astfel de buchet de trandafiri unei proaspete mamici si o vei umple de energie pozitiva pentru intreaga zi.

Trandafirul mov deschis este cea mai buna idee de floare petnru a transmite fascinatie, atractie si este relevant pentru dragostea la prima vedere. Daca vrei sa ii spui ca te-ai indragostit nebuneste de ea, comanda de pe OkFlora un buchet de trandafiri mov deschis si trimite-i la birou sau chiar acasa, daca ii stii adresa. O vei impresiona cu siguranta si ii vei atrage atentia in cel mai pozitiv mod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *