Uncategorized

InterTech premiaza o presa de productie si o solutie software Xerox

BUCURESTI, 4 septembrie 2018 – Tehnologiile Xerox pentru tiparul de productie sunt cunoscute in intreaga lume pentru oportunitatile pe care le aduc furnizorilor de servicii de imprimare. Astfel, nu e o surpriza faptul ca presa Xerox Iridesse™ si editia Circle PersonalEffect® a solutiei XMPie au fost premiate in cadrul InterTech™ Technology Awards.

Aceste premii – gestionate de cea mai mare asociatie de arta grafica din Statele Unite, Printing Industries of America (PIA) – ofera distinctii acelor tehnologii care au transformat peisajul comunicarii grafice. „Avem in vizor produsele si solutiile software care sunt cu adevarat inovatoare si care pot aduce noi oportunitati companiilor din industrie,” afirma Jim Workman, vicepresedinte, Center for Technology and Research, PIA.

Presa Iridesse are la dispozitie un set extins de cerneluri in culori metalice si poate produce efecte speciale care vor scoate din anonimat proiectele dumneavoastra de imprimare. De asemenea, solutia Circle pune la dispozitia utilizatorilor tehnologia de care au nevoie pentru a deveni un business de success pe segmentul furnizorilor de servicii grafice pe mai multe canale.

„Pentru clientii nostri, Iridesse si tehnologia XMPie sunt instrumente foarte puternice de business care ii ajuta pe acestia sa duca aplicatiile si campaniile de marketing la nivelul urmator,” spune Andrew Copley, presedinte, Graphic Communications Solutions, Xerox. „In contextul cresterii cererii pentru efecte speciale de imprimare si solutii de marketing automatizate, end-to-end si pe mai multe canale, tehnologia noastra le va permite clientilor sa fie cu un pas in fata concurentei.”

Iridesse este singura presa digitala cu sase statii de imprimare care combina imprimarea in patru culori cu doua cerneluri speciale (pe auriu, argintiu sau toner transparent) – dintr-o singura trecere. Presa produce cu usurinta materiale stralucitoare in format CMYK, in culori metalice sau cu efecte speciale irizate.

Circle este singura solutie de comunicare pe mai multe canale care combina continutul personalizat si fluxurile de lucru de marketing automatizate. Software-ul de automatizare deosebit de eficient include toate etapele realizarii unei campanii de marketing, de la dezvoltare si creare, pana la implementare si monitorizare a performantei. Circle le permite furnizorilor de servicii de imprimare sa se conecteze la alte platforme, precum Salesforce si Facebook, pentru a integra cu usurinta punctele de contact ale unei campanii digitale integrate.

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *