articole, Comunicat de presa

Praktiker lansează noul catalog #AdioFrig, cu produse destinate încălzirii casei

Noul catalog este valabil până pe 27 septembrie 2018 și este disponibil atât în magazinele Praktiker, cât și online, pe website-ul Praktiker

Clienții vor găsi în paginile catalogului o gamă largă de soluții de încălzire, printre care centrale termice și instanturi, radiatoare, șeminee și boilere electrice

București, 4 septembrie 2018 – Praktiker România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare, lansează un nou catalog cu soluții de încălzire a locuinței, destinat celor care vor să se pregătească de pe acum pentru temperaturile scăzute din timpul sezonului rece.

Când afară gradele scad considerabil, cei mai mulți caută confortul în propriul cămin. Indiferent că e vorba despre boilere electrice, șeminee, instanturi sau alte produse destinate încălzirii, noul catalog Praktiker vine în întâmpinarea clienților care doresc să aibă o locuință confortabilă, indiferent de temperatura de afară. Lansarea catalogului marchează, de asemenea, și startul campaniei #AdioFrig, care evidențiază soluțiile prin care clienții se pot pregăti pentru sezonul rece.

Noul catalog prezintă și produse destinate amenajării băii, respectiv cabine de duș și piese de mobilier modular din gama Slapton. De asemenea, în cele 16 de pagini ale catalogului, clienții vor descoperi diverse modele de tencuială și vopsea lavabilă, soluții de depozitare pentru orice spațiu, dar și materialele necesare pentru cei care vor să înceapă noi proiecte de izolare a locuinței – polistiren, plase de armare și adezivi.

Noul catalog este valabil până pe 27 septembrie și este disponibil atât în magazine, cât și online, pe website-ul Praktiker.

 

Încălzire și confort pentru orice încăpere

Pregătirea este cheia succesului, așadar pentru cei care vor să își facă iarna mai ușoară, Praktiker prezintă încă de acum, de la finalul verii, o gamă largă de produse destinate încălzirii locuinței.

Astfel, clienții care sunt în căutarea unei soluții de încălzire care asigură menținerea unei temperaturi constante în interiorul casei, pot găsi în paginile noului catalog centrale pe gaz cu kit de evacuare inclus, cu panou comandă digital și funcționare ultrasilențioasă, pentru confort optim în orice încăpere, pe toată durata sezonului rece. De asemenea, în paginile catalogului sunt prezentare radiatoare din oțel de diverse dimensiuni, potrivite pentru living sau dormitor, dar și radiatoare port-prosop albe sau cromate, ideale pentru încălzirea băilor. Pentru încălzirea apei menajere, Praktiker recomandă o gamă variată de instanturi electrice pentru chiuvetă și duș, dar și boilere electrice cu mai multe trepte de putere, ușor de instalat și utilizat.

Mai mult, clienții vor găsi în catalogul #AdioFrig și o serie de produse care, pe lângă faptul că oferă rezultate optime în obținerea unei temperaturi optime, acestea contribuie la aspectul general al încăperii, reprezentând un element esențial pentru decorul interior. Cei care își doresc produse de încălzire cu aspect modern pot opta pentru șemineele prezentate în catalog, iar clienții care preferă un decor clasic sau cu accente rustice, pot alege sobe de teracotă care se potrivesc nevoilor lor atât în ceea ce privește aspectul, cât și dimensiunile.

Produse esențiale pentru reamenajarea băii

Un decor nou schimbă complet ambientul casei. Cei care vor să își redecoreze baia pot găsi în noul catalog Praktiker o serie de produse esențiale în amenajare, respectiv cabine de duș simple sau cu funcție de hidromasaj, dar și diverse modele de gresie și faianță, care pot fi utilizate în mai multe combinații, în funcție de preferințele cumpărătorului.

De asemenea, catalogul prezintă piesele de mobilier din gama Slapton, din PAL înfoliat, care se adaptează ușor băilor de mici dimensiuni sau cu suprafață generoasă și care dispune de diverse spații de depozitare.

Izolarea locuinței, mai simplă ca niciodată

Sezonul rece se apropie cu pași repezi, așadar o izolare a casei este binevenită. Clienții care vor să înceapă un astfel de proiect, indiferent dacă au nevoie de polistiren expandat sau extrudat, adeziv universal sau plasă de armare fibră de sticlă, pot găsi toate materialele necesare pentru lucrarea lor în catalogul Praktiker #AdioFrig.

Noul catalog poate fi consultat în format electronic pe http://www.praktiker.ro/catalog-produse, dar și în format tipărit, în magazine. De asemenea, Praktiker continuă să pună la dispoziția clienților diverse modalități de plată, printre care și achitarea în până la 12 rate fără dobândă, prin intermediul instituțiilor financiare partenere.

Despre Praktiker România

Praktiker este unul dintre principalii jucători de pe piața românească de bricolaj şi amenajări interioare, având 23 de magazine. În prezent, Praktiker are 1.400 de angajați. Din decembrie 2017, Praktiker este parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare.

Despre Kingfisher

Kingfisher plc este o companie intenațională care se dedică îmbunătățirii locuinței prin intermediul a peste 1,200 de magazine aflate în 10 țări din Europa, Rusia și Turcia, cu o echipă de 77,000 de angajați. Operăm sub patru branduri de retail – B&Q, Castorama, Brico Dépôt și Screwfix. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați www.kingfisher.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *