articole

Beneficiile team building-ului

Team-Building-Activities-Corporate-Incentive-1140x530

Poate ai auzit de multe ori expresia “team building” si probabil ca prietenii tai care au alte job-uri au participat la o astfel de activitate. Ce presupune acest concept si de ce dorim sa venim in intampinarea ta cu oferte pentru team building?

Team building-ul este conceptul care aduce angajatii impreuna. Da, stim, sunt toata ziua impreuna la job, insa este nevoie ca ei sa se cunoasca si in afara biroului. Diferitele activitati scot la iveala aptitudini pe care nu ai cand si cum sa le arati la munca si se leaga prietenii, dincolo de termenul de colegialitate.

La Vertical Adventure exista o intreaga echipa care se ocupa de activitati indoor sau outdoor pentru angajatii tai, dar si pentru tine ca si manager al lor. Impreuna cu echipa ta, beneficiezi in primul rand de relaxare si detensionare. Dispare stresul creat de clienti si de volumul mare de munca, iar colegii incep sa dezvolte si alte subiecte de discutie intre ei.

Printre motivele pentru care team building-ul este o activitate care trebuie realizata cel putin o data pe an, se numara:

  • Inchegarea echipei
  • Imbunatatirea comunicarii intre colegi
  • Motivarea echipei
  • Relaxarea
  • Munca in echipa in afara biroului

Poti opta pentru activitati pentru intreaga echipa, activitati impartite in grupuri mai mici sau individuale. Bineinteles, pentru inceput este nevoie sa stii care este scopul pentru care alegi sa mergi in team building si impreuna cu echipa Vertical Adventure sa stabilesti obiectivele si traseul. Dupa cum spuneam mai sus, poti opta pentru activitati indoor sau outdoor, insa echipa noastra recomanda activitatile in natura.

Team building-ul cu Vertical Adventure este o aventura despre care angajatii tai o sa vorbeasca mult timp. Fiecare vine de la aceasta activitate cu experiente noi, dar si cu motivatie, cu o minte pozitiva si mult chef de munca. Poti alege din mai multe activitati din portofoliu, precum: catarare, orientare, offroad, supravietuire, paintball, explorarea pesterilor, rafting si multe altele.

Indiferent de activitatile pe care le alegi pentru echipa ta, sau indiferent cate zile alegeti sa stati in aceasta aventura, garantam ca team building-ul este cea mai buna alegere cand iti doresti inchegarea echipei, o mai buna comunicare si nu in ultimul rand, distractie. Ai nevoie doar de echipament sportiv, de voie buna si de acceptarea tuturor provocarilor care pot aparea pe tresee.

Ce zici? Vrei si tu un team building cu Vertical Adventure? Viziteaza-ne site-ul si contacteaza-ne cu incredere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *