Comunicat de presa

Un plus de siguranta pentru copilul tau

wonlex007-1-28514

Stim cu totii cat de importanta este siguranta copiilor nostri, in special cand sunt mici, la gradinita sau scoala, grija parintilor este resimtita in permanenta. Cu ajutorul tehnologie, al telefoanelor mobile inteligente dar si al unui smartwatch copii, putem stii in orice moment unde se afla copilul nostru si daca este in siguranta. Siguranta copiilor nostrii este prioritara pentru orice parinte iar cu ajutorul tehnologiei aceasta grija cand copilul este plecat, poate fi uitata

Aceste smartwatch-uri destinate copiilor au fost special construite pentru a ajuta parintii sa verifice daca copilul lor este in siguranta indiferent unde s-ar afla. Sunt proiectate avand functii limitate fata de cele normale. Pot fi urmarite prin GPS cu ajutorul aplicatiilor instalate pe telefonul parintelui sau se pot seta anumite arii iar daca aceasta este depasita, vei putea primi notificare pe telefon. Poti primi notificare inclusiv daca bateria ceasului este pe cale sa se descarce, astfel nu vei sta ingrijorat pentru ca semnalul de la smartwatch dispare brusc.

Acestea sunt rezistente si pot afisa in fuctie si de model bineintele si traseul parcurs de cel mic pana la scoala sau invers pana acasa. Sau chiar daca ceasul este dat jos de la mana iar unele modele pot incorpora si un microfon prin care poti asculta ce se intampla in jurul copilului tau.

Acestea sunt disponibile in diverse culori si cu tot felul de design-uri prietenoase si sunt realizate la dimensiuni ceva mai mici tocmai pentru a fi pe placul copilului si pentru a se potrivii pe manuta acestuia. In acest fel ii poti face celui mic sau celei mici un cadou frumos pe care sigur il va aprecia si in acelasi timp vei puncta si o masura de siguranta in plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *