articole, Comunicat de presa

Cadouri aniversare

 

Anul acesta se implinesc zece ani minunati de la casatoria mea si a sotului meu. Au fost zece ani plini de evenimente frumoase. Avem un copil frumos si destept, o casa extraordinara. Amandoi lucram in domeniile pe care le visam inca din studentie. Suntem o familie implinita din toate punctele de vedere. Am decis ca, anul acesta, pentru aniversarea celor zece ani de casnicie sa facem o petrecere alaturi de familie si de cei mai dragi prieteni. Ne doream ca toti cei care tin la noi sa ne fie alaturi si sa se bucure de celebrarea dragostei noastre. Normal ca, trebuia sa ii fac un cadou sotului meu.

ceas-barbatesc-sector-ex-47-r3251508003

Dragul meu partener are o mare pasiune pentru ceasuri. Ii place sa le colectioneze. Le scoate, din locul special amenajat, cu diverse ocazii si la diverse tinute. Cand nu era acasa, am intrat in sancutarul cu ceasuri si am inceput sa ii studiez colectia. Mi-am dat seama cam ce ii place si ce ii lipseste si apoi m-am dus direct la calculator. Stiam ca voi gasi ceasuri barbati, de cea mai buna calitate, numai la Ceasmania.ro. Dupa ce am studiat bine piata, m-am oprit la un ceas Maserati Ricordo. Mi s-a parut alegerea ideala. Aspectul era unul deosebit si numele, ricordo, care in limba italiana inseamna amintire, a fost extrem de sugestiv pentru evenimentul pe care il celebram. Nu am stat pe ganduri si am comandat. Normal ca privirea mi s-a orpit si pe cateva ceasuri dama extrem de frumoase. Dar nu am comandat nimic. Acum ii luam lui un cadou.

ceas-dama-maserati-epoca-r8853118504

A venit si ziua aniversarii. Casa ni s-a umplut de lume si totul era ca in povesti. In momentul in care am adus tortul, i-am daruit sotului meu frumosul ceas pe care il comandasem. A fost impresionat si emotionat in acelasi timp. Apoi a scos si el cadoul. Nu mi-a venit sa cred. Era tot un ceas de la Ceasmania.ro, Guess Muse, deoarece, pentru el am fost mereu muza care l-a ajutat sa creeze si sa mearga mai departe. Si dupa zece ani, gandim si simtim la fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *