Uncategorized

Flexibilitate si confort cu videointerfonul wireless Optex iVision+

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, a lansat videointerfonul wireless iVision+, recomandat utilizatorilor care doresc sa combine confortul cu siguranta intr-un mod cat se poate de flexibil.

Identificarea persoanelor care solicita accesul pe o proprietate, inainte a-l primi, reprezinta probabil cea mai simpla forma de securitate pentru care poate opta un utilizator. In mod traditional, o astfel de solutie este implementata prin instalarea de interfoane – atat in cazul locuintelor, cat si in cazul birourilor. Tot mai utilizate sunt insa videointerfoanele, datorita plusului de siguranta introdus prin adaugarea functiei de identificare vizuala a persoanelor. Iar Optex adauga acum confort si flexibilitate acestor dispozitive, prin lansarea sistemului iVision+.

Optex2

 

Optex iVision+ este un videointerfon wireless, care permite utilizatorilor sa afle din orice colt al proprietatii cine se afla in fata usii de la intrare, fara a fi nevoie sa se deplaseze intr-un punct fix, prestabilit. Sistemul este alcatuit dintr-o unitate externa fixa (IVP-DU), prevazuta cu o camera video si buton pentru sonerie, precum si o camera interna mobila (IVP-HU), prevazuta cu ecran LCD. Pentru o instalare usoara, ambele dispozitive din kit sunt alimentate cu baterii: doua format AA pentru unitatea externa si o baterie reincarcabila cu realimentare prin suportul pentru perete furnizat in pachet in cazul unitatii interne.

Dispozitivul extern poate fi utilizat in orice conditii de vreme, atat pe timp de noapte, cat si pe timp de zi, iar unghiul camerei video poate fi ajustat manual, in timp ce autonomia asigurata de cele doua baterii AA ajunge la un an de zile, in conditiile a trei utilizari de cate 10s in fiecare zi. Dispozitivul intern, mobil, este echipat cu un ecran de 2.4”, poate fi utilizat la distante de pana la 100m de elementul fix al sistemului si permite capturarea de instantanee, care ulterior pot fi descarcate intr-un PC prin intermediul portului micro-USB cu care este prevazut.

front image only

Optex iVision+ este un sistem modern, modular, cu aplicabilitate in mai multe scenarii de utilizare. El este excelent pentru proprietati cu una sau doua cai de acces, cu unul pana la patru utilizatori, cu sau fara usi ale caror incuietori permit manevrarea de la distanta. Iar, in plus, este usor de instalat si nu necesita cunostinte tehnice pentru configurare”, a declarat Dragoş Enea, Customer Service Manager OPTEX Romania şi Bulgaria.

Fiind o solutie flexibila, sistemul Optex iVision+ poate fi utilizat atat in scopul pentru care a fost conceput – identificarea persoanelor aflate la intrarea pe proprietate -, cat si pentru alte activitati, precum supravegherea copiilor din alta incapere. In plus, sistemul poate fi extins prin adaugarea unei a doua unitati externe si prin suplimentarea numarului de unitati interne pana la cel mult 4. Optional, utilizatorii pot integra in sistem si pana la 2 unitati Gateway cu functie de sonerie ambientala (IVP-GU), ce adauga totodata suport pentru descuierea de la distanta a usilor prevazute cu incuietori compatibile. In plus, unitatea IVP-GU permite integrare cu senzorul PIR Optex Wireless 2000 (RCTD-20U), care poate activa in mod automat camera unitatii IVP-DU in cazul detectiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *