articole, Comunicat de presa

Nivelul următor în jocuri: Căştile Plantronics cu Dolby Atmos® sunt disponibile acum în România

În noiembrie 2017, Plantronics anunţa disponibilitatea noilor căşti compatibile Dobly Atmos, din gama RIG, pentru jocuri, pentru a le oferi gamerilor şi aceeastă caracteristică ce aduce maximum de realism în experienţa de gaming.

Dobly Atmos te duce în atmosfera jocului cu un sunet puternic, complet, care vine de peste tot, cu precizie şi realism. Un pas înainte faţă de sunetul de tip „surround”, Dolby Atmos oferă jucătorului care foloseşte căştile un avantaj competitiv cu un sunet care îţi stimulează simţurile percepţionale şi te ajută să ai o experienţă de gaming şi mai intensă.

În România, seria RIG este disponibilă de mai mult timp, dar recent i s-au adăugat şi modelele RIG 400 and the RIG 500E, care dispun de un cod unic de utilizator pentru activarea Dolby Atmos pentru căşti, fără niciun cost suplimentar.

Echipează-te pentru sunete detaliate în gaming! RIG 400 şi Dolby Atmos oferă avantajul unui sunet în mişcare care te înconjoară, astfel încât poţi reacţiona mai rapid şi auzi tot ceea ce e necesar pentru a câştiga. Plantronics RIG 400 dispune de microfon interşanjabil cu anulare a zgomotului de fundal, controale de volum pe firul de conectare, material uşoare pentru un confort sporit în timpuk jocului. Cupele pentru urechi, cu spumă cu memorie, se aşează perfect pe urechi, oprind zgomotele de fundal şi nelăsând sunetul afară din joc. O bandă transversală uşoară reduce presiunea asupra capului, astfel încât le poţi folosi ore întregi. Mufa de 3,5 mm asigură compatibilitatea cu orice PC,  consolă Xbox One, PS4, laptop, telefon inteligent sau tabletă.

CASTI 2

Te poţi adânci în jocul favorit cu ajutorul acurateţei audio şi poţi conversa cu claritate pentru a interacţiona cu alţi jucători. RIG 500E şi Dolby Atmos asigură un sunet de înaltă fidelitate pentru gaming, cupe antifonate pentru urechi şi controlul volumului pe firul de conectare. Sunetul echilibrat şi başii fără distorsiuni, designul uşor ce încorporează cupe antifonate cu materiale respirabile pentru confort sporit în timpul sesiunilor mai lungi de gaming, te ajută pentru o experienţă  de calitate în gaming şi muzică. RIG 500E este un adevărat kit audio, cu elemente interşanjabile ce permit configurarea experienţei auditive – poţi alege între cupele ventilate pentru un confort sporit  în sesiuni lungi de utilizare, sau cupele fonoizolante pentru o concentrare totală pe joc sau pe muzică. De asemenea, cablul permite conectarea fie la mufa universală de 3,5 mm, fie la un port USB. Microfonul este detaşabil, în caz că nu ai nevoie de el.

*Dolby Atmos necesită un dispozitiv compatibil Xbox One sau Windows 10, şi un cont şi logare Microsoft. Activarea este valabilă numai pentru un dispozitiv.

CASTIII

Despre Plantronics

Plantronics este un pionier în domeniul echipamentelor audio și un lider global în industria comunicațiilor, creând soluții inteligente și adaptate care sprijină nevoile cele mai importante ale clientului nostru: experimentarea și facilitarea unei comunicări simple și clare, în timp ce se bucură de izolare faţă de zgomotul de fundal. Soluțiile Plantronics sunt folosite la nivel mondial atât de către consumatori, cât și de către alte afaceri, fiind alegerea ideală pentru spaţiile deschise de birouri. De la Unified Communications și ecosisteme de servicii clienți, la analize de date și căști cu tehnologie Bluetooth, Plantronics oferă soluții de comunicații de înaltă calitate pe care clienții noștri se bazează astăzi. Plantronics este prezent în România de la sfârşitul anilor 1990 prin intermediul unui parteneriat de durată cu distribuitorul local ABN Systems International, www.abnsystems.ro.

Dolby Laboratories creează tehnologii audio, video şi pentru voce care transformă entertainmentul şi comunicaţiile din echipamente mobile, cinema, acasă şi de la birou. De peste 50 de ani, expereinţele audio şi vizuale au devenit mai vibrante, clare şi puternice în Dolby. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.dolby.com.

Plantronics este marcă înregistrată a Plantronics, Inc., pentru Statele Unite şi alte ţări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *