articole, Comunicat de presa

Un nou update al aplicației Sonos aduce suport pentru DTS Digital Surround și alte noutăți interesante

Aplicația Sonos S2 a primit recent un nou update de software prin care adaugă noi funcționalități – printre ele și suport DTS Digital Surround. Utilizatorii pot găsi cel mai nou update în aplicația Sonos (Settings > System > System Updates > Check for Updates).  

 Now Playing - Group Volume

În contextul în care ne aflăm, trendul „Hollywood at Home” („Hollywood chiar la tine acasă”) capătă din ce în ce mai multă popularitate. De exemplu, 60% dintre respondenții unui studiu Sonos derulat de curând în SUA au indicat că, în acest moment, preferă să vadă noile filme acasă, mai degrabă decât în sălile de cinema. Astfel, Sonos vrea ca experiența clienților să fie și mai simplă, și mai imersivă, și adaugă suport pentru formatul DTS Digital Surround, oferindu-le utilizatorilor o modalitate și mai imersivă de a experimenta conținutul de pe discuri Blu-Ray, cel oferit de consolele de gaming și multe altele. Update-ul este și un pas în plus care face parte din eforturile Sonos pentru a democratiza accesul la sunet de înaltă fidelitate, prin produse care sunt foarte simplu de folosit, oferă un sunet extraordinar și sunt compatibile cu orice tip de divertisment.

Mai jos regăsești mai multe detalii despre noutățile disponibile acum în aplicația Sonos:

  • DTS Digital Surround: Sonos suportă acum formatul DTS Digital Surround pe produsele Arc, Beam (Gen 2), Beam (Gen 1), Playbar, Playbase, și Amp, folosind aplicația Sonos S2. Atunci când este redat conținut DTS Digital Surround, utilizatorii vor putea vedea un badge în ecranul „ Now Playing”.  
  • Funcție de economisire a bateriei pe Roam și Move: atunci când această setare este activată prin Sonos app, boxele portabile se vor opri automat după 30 de minute de inactivitate. Atunci când sunt închise, boxele Move vor păstra nivelul bateriei timp de până la 30 de zile, iar cele din modelul Roam își vor păstra nivelul bateriei până la 70 de zile. Atunci când modul Battery Saver este activat, utilizatorii vor trebui să pornească Move și Roam folosind butonul fizic de Power, înainte de a începe redarea muzicii.  
  • Setări EQ direct în ecranul „Now Playing”: Settings on the Now Playing Screen: Utilizatorii iOS care vor să redea muzică vor putea acum să ajusteze setările EQ, inclusiv Treble, Bass și nivelul intensității, direct din ecranul „Now Playing” al aplicației Sonos. Pentru a accesa setările EQ din ecranul „Now Playing” este necesar doar un click pe slider-ul de volum, apoi apăsarea butonului „Equalizer” din partea dreaptă. În lunile viitoare această funcționalitate va fi implementată și pentru utilizatorii Android.  De asemenea, este important de menționat și că în curând Sonos va oferi suport și pentru Amazon Music Ultra HD și Dolby Atmos Music.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *