articole, Comunicat de presa

Black Friday la Vodafone: Abonamente si telefoane de la 5 euro/ luna, dar si aspiratoare-robot si trotinete electrice

Bucuresti, 11 noiembrie 2021 – De Black Friday, Vodafone Romania anunta „5€ Shop” prin care ofera smartphone-uri, gadgeturi, accesorii si servicii mobile si fixe la super reduceri si in super oferte disponibile si in rate de doar 5 euro/luna. Totodata, in premiera la Vodafone, clientii vor putea cumpara electrocasnice si gadgeturi, precum aspiratoare-robot sau purificatoare de aer, in rate, impreuna cu abonamentele de servicii mobile, dar si televizoare sau sistem Wi-Fi Mesh impreuna cu pachetele de televiziune si internet. Ofertele sunt disponibile atat in magazinele fizice, cat si pe vodafone.ro, pana duminica, 14 noiembrie a.c. Totodata, clientii se pot bucura de oferte exclusive, disponibile in magazinul online.

Electrocasnice si gadgeturi, la 5 euro/luna

 

Vodafone Romania lanseaza electrocasnice si gadgeturi, in premiera, in oferta sa de Black Friday. Astfel, pentru 5 euro/luna, clientii isi pot achizitiona aspiratoare-robot, purificatoare de aer, dar si trotinete electrice si gadgeturi, la incheierea unui abonament de servicii de telefonie mobila. Astfel, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential poate fi achizitionat pentru 5 euro/luna impreuna cu abonamentul RED 9 redus la 7 euro, incheiat pe o perioada de 24 luni, la fel si robotul pentru curatarea geamurilor WiFi Tellur, dar si castile Bluetooth Stereo Samsung Galaxy Buds 2.Trotineta electrica Xiaomi Mi Electric Scooter 1S este disponibila pentru aceeasi rata lunara, la abonamentul RED 15, redus la 13 euro, cu un avans de 49 de euro, la fel si Apple AirPods Pro cu un avans de 49 de euro la abonamentul RED 9, redus la 7 euro, in timp ce purificatorul de aer Xiaomi Mi Air Pro H va putea fi achizitionat, de asemenea, in rate, cu abonamentul RED 12 redus la 10 euro si un avans de 29 de euro.

Telefoane smart, la 5 euro/luna

 

La Vodafone, clientii au de ales dintr-o varietate de modele de telefoane smart, disponibile in oferta de Black Friday, la toate abonamentele de servicii mobile, reduse si ele cu pana la 45%, cu plata in rate lunare incepand de la 5 euro. Astfel, pachetul cu smartphone Oppo A53 de 128GB, Dual SIM, 4G este disponibil pentru 5 euro/luna la achizitia abonamentului RED 9 redus la 5 euro, la fel si Huawei P40 Lite, 128GB, 4G si Samsung Galaxy A12 (2021), 64GB, Dual SIM, 4G.

 

 

Internet si televiziune cu gadgeturi incluse

 

De Black Friday, pachetele de televiziune si Internet vin cu gadgeturi incluse, constand in televizoare, aspiratoare-robot, sisteme Wi-Fi Mesh, camere de supraveghere IP si casti wireless. Astfel, la achizitia pachetului cu 197 canale TV, Internet 500 si extraoptiunea MaxPak, utilizatorii primesc pentru 20 de euro/luna si un Smart TV Allview Full HD. De asemenea, la pachetul cu 197 canale TV + NET 500 la doar 15 euro/luna clientii pot opta pentru un sistem TP-Link Wi-Fi Mesh 3 pack sau pentru un Aspirator Robot Xiaomi MI Vacuum-Mop Essential. Nu in ultimul rand, pachetul de telviziune si Net 500 este disponibil in oferta de Black Friday a Vodafone la un cost lunar de 5 euro timp de sase luni.

Oferte exclusive pe vodafone.ro

 

Vodafone a pregatit numeroase reduceri disponibile exclusiv in magazinul online, pe vodafone.ro, la abonamentele de servicii mobile, dar si super preturi la abonamentele achitate in avans. Pentru clientii prepay noi, cartela de 10 euro este disponibila in prima luna la doar 5 euro.

Pentru a fi la curent cu intreaga oferta de Black Friday a Vodafone, clientii trebuie sa intre pe vodafone.ro, dar si pe pagina de Facebook (www.facebook.com/vodafonero). Black Friday se deruleaza cu respectarea tuturor masurilor legale de siguranta si preventie si in magazinele fizice ale Vodafone Romania din intreaga tara.

Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider in domeniul telecomunicatiilor in Europa si Africa. Misiunea noastra este sa „conectam pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitala incluziva si durabila. Experienta si prezenta noastra extinsa ne ofera oportunitatea unica de a sustine schimbarea pozitiva pentru societate. Retelele noastre mentin familiile, prietenii, afacerile si guvernele conectate – asa cum a fost demonstrate clar in cazul Covid-19 – si avem un rol esential in mentinerea functionarii economiilor si a sectoarelor critice, precum educatia si asistenta medicala.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile si fixe in Europa si cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastra de tehnologie M-Pesa permite, in Africa, unui numar de peste 50 de milioane de oameni sa beneficieze de acces la plati mobile si servicii financiare. Operam retele mobile si fixe in 21 de tari si 49 de retele mobile partenere. La 30 iunie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienti ai serviciilor TV si peste 130 milioane de dispozitive IoT conectate.

Sustinem diversitatea si incluziunea prin politicile noastre de maternitate si concediu parental, prin furnizarea de oportunitati multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile si fixe, precum si prin imbunatatirea accesului la educatie si abilitati digitale pentru femei si pentru societate, in general. Apreciem si tratam cu respect toate persoanele, indiferent de rasa, etnie, dizabilitate, varsta, orientare sexuala, identitate de gen, credinta, cultura sau religie.

Totodata, Vodafone ia masuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera cu 50% pana in 2025, pana la net zero pana in 2040, prin achizitia de 100% energie electrica din surse regenerabile pana in 2025 si pana in iulie 2021 in Europa, reutilizand, revanzand sau recicland 100% din echipamentele noastre de retea care devin redundante.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com, urmariti-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectati-va cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *