articole, Comunicat de presa

PlayStation prezintă un nou ident creativ pentru meciurile UEFA Champions League

Sony Interactive Entertainment prezintă un nou ident creativ (cunoscut si sub numele de „break-bumpers”) ce va fi vizibil în timpul meciurilor de fotbal UEFA Champions League din acest sezon. Avându-le drept protagoniste pe unele dintre cele mai populare personaje PlayStation, noul ident celebrează pasiunea comună pentru fotbal și gaming a fanilor din întreaga lume.

Privește reacțiile jucătorilor atunci când, înainte de intrarea pe teren, îi văd pe Kratos și Atreus din God of War cum conduc echipa adversă. Ratchet și Clank apar direct pe teren dintr-o altă dimensiune pentru a ajuta un jucător accidentat. Aloy, protagonista din Horizon Forbidden West, se alătură echipei de management și își folosește focusul și experiența tactică pentru a-i conduce pe jucători spre victorie. Pentru a ocupa cel mai bun loc, Nathan Drake din Uncharted traversează abil stadionul și reușește să fie „la înălțime” atunci când își susține echipa.

Clipul video poate fi accesat aici: https://youtu.be/LikCPHJDVrY

A dream team of PlayStation icons join the extraordinary drama of the UEFA Champions League.In the tunnel, watch as players react with fear when they realize…

PlayStation și UEFA Champions League și-au reînnoit recent parteneriatul pentru intervalul 2021 – 2024, continuând colaborarea de lungă durată începută în 1997. Înțelegerea include și drepturi de sponsorizare pentru Supercupa UEFA, UEFA Youth League și UEFA Futsal Champions League.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *