articole, Comunicat de presa

Noile telefoane motorola din familia edge 20 dispun de opțiuni avansate de securitate și conectivitate 5G, necesare pentru mediul de business

Dispozitivele motorola edge 20 și motorola edge 20 lite Business Edition susțin companiile în dezvoltarea unui mediu de lucru sigur și de încredere

Modul în care oamenii lucrează este într-o continuă schimbare, iar încurajarea sistemului hibrid de muncă, care a înlocuit tradiționalul birou, a adus în ultimul an multiple beneficii, dar și provocări pentru angajați și angajatori. Companiile din toate domeniile au transformat provocarea în oportunitate și au susținut dezvoltarea digitală a business-urilor și adaptarea angajaților la munca de la distanță prin asigurarea îmbunătățirii abilităților digitale, dar și prin echiparea acestora cu gadget-uri de ultimă generație. Indiferent de numărul de salariați, companiile își sprijină angajații să lucreze într-un mod sigur, inteligent și eficient de oriunde s-ar afla, iar Motorola, care în ultimii ani a dezvoltat un portofoliu extins de produse, îi susține prin cea mai recentă serie de telefoane lansată. Astfel, noile dispozitive, motorola edge 20 și motorola edge 20 lite Business Edition, care au fost proiectate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor actuale ale companiilor, beneficiază de conectivitate 5G, procesare ultra-rapidă și update-uri de securitate, devenind cea mai sigură alegere pentru companii și pentru angajații care vor să se bucure de un mediu de lucru smart.

 

 Motivarea angajaților prin utilizarea noilor motorola edge 20 și motorola edge 20 lite

Oferind utilizatorilor mai multe funcții, bazate pe o putere incredibilă, motorola edge 20 și motorola edge 20 lite Business Edition sprijină angajații să lucreze mai eficient, furnizând un grad sporit de protecție, cu actualizări ale sistemelor de operare ce includ patch-uri ce repară constant vulnerabilitățile de operare. Motorola a dezvoltat oferta de servicii pentru companii prin introducerea unor opțiuni avansate de securitate în programul ThinkShield for mobile, iar ambele dispozitive, edge 20 și edge 20 lite, beneficiază de cele mai bune opțiuni de securitate, utilizare simplificată, productivitate și servicii.  ThinkShield for mobile este o extensie a portofoliului Lenovo ThinkShield pentru clienții B2B, prin care Motorola și Lenovo aduc pe piață o soluție exemplară în zona securității de date, care depășește toate celelalte opțiuni similare existente pe piață și care oferă protecție pentru mai multe categorii de dispozitive.

De la începutul procesului de fabricare și până la dezvoltarea telefonului, ThinkShield for mobile are capacitatea de a proteja dispozitivele împotriva malware-ului, a phishing-ului și a altor atacuri de rețea cu care se confruntă companiile în această perioadă. Prin acest program, Motorola oferă o gamă unică de soluții, resurse și investiții prin care companiile au acces la opțiuni esențiale pentru securizarea dispozitivelor mobile, dezvoltate cu ajutorul inteligenței artificiale. De asemenea, prin gestionarea permanentă a actualizărilor și înregistrarea zero-touch-urilor, utilizatorii pot implementa și controla, cu ușurință, dispozitivele din propriul lor mediu de lucru. Mai mult, pentru a îmbunătăți, în continuare, caracteristicile de securitate, motorola edge 20 și edge 20 lite Business Edition, se ridică la standardele securității guvernamentale** și ale cerințelor stricte de securitate și transparență ioXt.

Recent Motorola a colaborat cu Zimperium, un lider global în domeniul securității mobile. Odată cu parteneriatul Zimperium, ThinkShield for mobile oferă protecție prin analiza comportamentului dispozitivului și utilizarea detecţiei în timp real pe dispozitiv, pentru a efectua analize post-atac. Soluţiile de securitate mobilă Zimperium protejează dispozitivele Motorola și oferă cea mai completă ofertă de securitate a unui smartphone prin implementarea serviciilor de investigaţii criminalistice la nivel de business, permiţând companiilor să valorifice analizele avansate, cum ar fi clasificările malware, evaluări de confidenţialitate/securitate şi raportare. Utilizatorii motorola edge 20 și motorola edge 20 lite Business Edition vor beneficia de acest nivel suplimentar de securitate și de două actualizări ale sistemului de operare, cu actualizări de securitate lunare și o perioadă de garanție de trei ani*.

Atât motorola edge 20, cât și motorola edge 20 lite Business Edition sunt Android Enterprise Recommended, facilitând scalarea și susținerea industriei de telefonie mobilă, prin caracteristici standard. Funcțiile îndeplinesc cerințele stricte pentru hardware și software, cu performanțe constante.

motorola edge 20 și motorola edge 20 lite Business Edition sunt echipate cu tehnologie 5G, ceea ce înseamnă că facilitează sistemul de lucru de la distanță sau hibrid. Fără aproape niciun decalaj, companiile pot crește eficiența angajaților care lucrează departe de birou, oferind conectivitate tuturor, oriunde și oricând.

Cu funcțiile platformei Ready For, motorola edge 20 și motorola edge 20 lite Business Edition ajută utilizatorii să fie mai productivi. Cu motorola edge 20 Business Edition, angajații își pot conecta telefonul și toate aplicațiile wireless la un monitor extern pentru o experiență desktop completă. Scrierea și trimiterea de e-mailuri devin task-uri mai ușor de realizat, la fel și editarea documentelor, fotografiilor și videoclipurilor.  Apelurile video sunt mai interactive pentru că se efectuează de pe un ecran mai mare. Cu Ready For PC, angajații pot lucra mai eficient, accesând aplicațiile de pe telefon și fișierele PC pe același ecran, ceea ce înseamnă că nu va mai fi nevoie ca ei să deblocheze telefonul pentru a-și verifica mesajele. Lucrul la două fișiere simultan și mutarea fișierelor înainte și înapoi între dispozitive este posibilă, iar partajarea fișierelor este acum mai simplă.

Sarcini rezolvate mai ușor cu motorola edge 20 Business Edition

Hardware-ul camerei Motorola edge 20, oferă funcții full HD și urmărire avansată a subiecților, ceea ce asigură o experiență unică, perfectă pentru acele prezentări importante, unde monitorizarea mișcării îi oferă utilizatorului siguranța că rămâne tot timpul în cadru. Integrată în Ready For PC, camera web funcționează perfect cu serviciul de apeluri video și cu platformele sociale pentru streaming live. De asemenea, funcțiile camerei, cum ar fi obiectivul ultra-wide, este ideal pentru întâlnirile de echipă. Cu un ecran de 6,7 ”Max Vision și cu tehnologie de ecran HDR10 și OLED, motorola edge 20 Business Edition oferă imagini clare, facilitând vizualizarea documentelor de lucru în mișcare sau de la birou.

Rata de refresh a ecranului, de 144 Hz, are ca rezultat o vizualizare super-lină și fără întârziere, ajutând utilizatorul să răspundă apelurilor video din mers. motorola edge 20 Business Edition este cel mai subțire telefon 5G de la Motorola și, totodată, unul dintre cele mai subțiri telefoane de pe piață, măsurând doar 6.9 mm.  În timpul în care utilizatorul nu este la birou, acesta nu este nevoit să își facă  griji cu privire la reîncărcarea smartphone-ului. Bateria de 4000 mAh este construită pentru a fi dinamică și pentru a asigură cea mai bună autonomie. Atunci când utilizatorul trebuie să reîncărce rapid, TurboPower de 30 de wați oferă 8 ore de baterie a telefonului cu doar 10 minute de încărcare. Procesorul ultra-rapid Qualcomm Snapdragon 778G este conceput special pentru telefoanele 5G, cu o grafică și procesare de până la 55% mai rapide și performanță AI de 2 ori mai rapidă. Cu 128 GB și până la 256 GB de stocare încorporată, motorola edge 20 garantează suficient spațiu pentru videoclipuri, fotografii și multe alte fișiere importante. Telefonul este compatibil cu Wi-Fi 6E, ceea ce înseamnă că angajatorii pot profita de noul spectru de Wi-Fi de 6 GHz, conectându-se mai rapid și pot crește eficiența persoanelor care lucrează remote, fără a pierde din autonomia bateriei.

Eficiență cu motorola edge 20 lite Business Edition

motorola edge 20 lite oferă șansa angajaților de a lucra de oriunde. Cu un ecran de 6,7 ”Max Vision HDR10, încorporat cu tehnologie OLED care facilitează imagini clare, angajații pot vizualiza prezentările, broșurile și videoclipurile, așa cum au fost acestea concepute. Bateria de 5000 mAh este una dintre cele mai mari dintre smartphone-urile 5G de pe piață și oferă o autonomie de o zi, cu doar o singură încărcare. Iar pentru încărcările rapide, TurboPower 30, oferă 12 ore de putere în doar 10 minute. Toată viteza oferită de un procesor puternic MediaTek Dimenstity 720 este potrivită pentru oricine sare de la o întâlnire la alta, iar cu 128 GB de stocare încorporată, nimeni nu ar trebui să-și mai facă griji cu privire la spațiul de stocare.

 

Disponibilitate

Pentru mai multe informații despre produse și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de Facebook, Instagram și YouTube.

* NOTĂ: nu sunt disponibili transportatorilor, aceștia vor avea garanția standard de doi ani

** FIPS-140-2 disponibil pe motorola edge 20 Business Edition și Common Criteria este disponibile pe motorola edge 20 lite Business Edition

** Certificare în așteptare

Declinări legale

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, Logo-ul M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. LENOVO și THINKSHIELD sunt mărci comerciale ale Lenovo. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Wi-Fi este o marcă comercială a Wi-Fi Alliance. USB Type-C® și USB-C® sunt mărci comerciale înregistrate ale USB Implementers Forum. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea comercianților respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

 

Despre Lenovo și Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 miliarde USD care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață pentru a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea, care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și, împreună, creează un sistem mai inclusiv, mai de încredere și o societate digitală durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Motorola și Motorola. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin intermediul StoryHub și Motorola Global Blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *