articole, Comunicat de presa

Epson lansează noi modele de imprimante EcoTank business A3 – soluţii economice și sustenabile pentru tipărirea documentelor –

Soluțiile eficiente de imprimare A3 folosesc cu până la 83% mai puțină energie faţă de imprimantele laser și au un timp de printare a primei pagini de doar 5,5 secunde

București, 3 august 2021 –  Epson lansează noi modele de imprimante multifuncționale EcoTank A3, extinzându-și gama business EcoTank Pro cu echipamentele L15180 și M15180.

Aceste soluții de printare nu necesită înlocuirea sau stocarea cartușelor de cerneală, folosind  tehnologia cu rezervoare de cerneală de mare capacitate. Printurile rezistă în timp, atât cele monocrom cât și cele full color, iar procesul de printare este unul sustenabil, gama EcoTank Pro A3 fiind o alternativă eficientă din punct de vedere energetic a imprimantelor laser.

„Noile modele din gama noastră EcoTank business sunt o alegere sigură pentru companiile care doresc o abordare sustenabilă a procesului de printare, dar care au nevoie să tipărească la dimensiuni mai mari, de până la A3, cu intervenții minime din partea utilizatorilor”, declară Simona Decuseară, National Sales Manager la Epson România și Bulgaria.

„Folosind cu până la 83% mai puţină energie decât imprimantele laser, aceste echipamente cu jet de cerneală sunt bazate pe tehnologia Epson Heat-Free, fără încălzire. De asemenea, L15180 și M15180 au încorporate rezervoare de cerneală de mare capacitate, pentru a reduce timpul cu gestionarea consumabilelor și necesitatea transportării și depozitării cartușelor. Alimentarea modelelor EcoTank Pro cu recipiente de cerneală de mare capacitate asigură un număr de până la 7.500 de printuri alb-negru și 6.000 de printuri color realizate cu un singur set de cerneală”, menționează Simona Decuseară.

Aceste echipamente ecologice pot fi integrate cu ușurință într-un flux de imprimare sigur, prin open connectivity, și ajută utilizatorii să beneficieze de un cost pe pagină redus, dar şi de un cost total de exploatare avantajos. Totodată, L15180 și M15180 sunt ideale pentru creșterea eficienței în grupurile de lucru mici, având un timp de imprimare a primei pagini de numai 5,5 secunde.

„Pe măsură ce companiile se readaptează după o perioadă de schimbare, acestea caută modalități de a se implica în acțiuni de sustenabilitate. Alegerea tehnologiei Epson cu jet de cerneală fără încălzire (Heat-Free) în locul unei imprimante laser reprezintă un exemplu de schimbare mică, dar cu un impact mare și poate sprijini eforturile utilizatorilor de a reduce consumul de energie și deșeurile asociate consumabilelor”, adaugă Simona Decuseară. 

 

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajaţi în 85 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”

http://eco.epson.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *