articole, Comunicat de presa

Bridgestone sprijină siguranța și eficiența sportivilor și a operațiunilor la Jocurile Olimpice și Paralimpice Tokyo 2020

  • Singurul partener mondial cu sediul global în orașul gazdă își reafirmă angajamentul de a sprijini siguranța și eficiența sportivilor și a operațiunilor la Tokyo 2020.
  • Bridgestone va crea valoare socială și pentru clienți printr-o varietate de tehnologii și inovații de anvelope bazate pe soluții.
  • Bridgestone oferă anvelope și servicii pentru a menține aproximativ 3.000 de vehicule în mișcare, precum și biciclete pentru voluntari și personal, tehnologie de izolare seismică în două noi locuri permanente și sisteme de conducte durabile în peste 12 structuri temporare.
  • Compania continuă să sprijine călătoria a peste 70 de sportivi globali care reprezintă compania ca ambasadori ai Team Bridgestone.

 

Anvelopele Bridgestone vor ajuta la menținerea a aproximativ 3.000 de vehicule în flota Tokyo 2020 în mișcare.

București (27 iulie 2021) – Bridgestone Corporation (Bridgestone), lider global în anvelope și cauciuc, cu viziunea de a deveni o companie de soluții de sustenabilitate, a prezentat numeroasele moduri în care contribuțiile sale vor participa la susținerea siguranței și eficienței sportivilor și a operațiunilor din Jocurile Olimpice și Paralimpice Tokyo 2020.

Fiind singurul partener mondial cu sediul global în orașul gazdă, Bridgestone își va prezenta misiunea de a „servi societatea cu o calitate superioară”, oferind produse și servicii care vor ajuta la mișcarea sigură, lină și durabilă în jurul Tokyo. În plus, compania continuă să susțină și să sărbătorească o listă diversă de peste 70 de sportivi globali care servesc ca ambasadori sportivi ai echipei Bridgestone.

Având în vedere că Jocurile au început pe 23 iulie, obiectivul colectiv al tuturor celor implicați continuă să fie ca Tokyo 2020 să aibă loc într-un mod sigur pentru sănătatea publică și bunăstarea sportivilor globali care s-au sacrificat atât de mult în această călătorie.

„În timp ce Jocurile Olimpice și Paralimpice Tokyo 2020 vor fi diferite decât se aștepta, Bridgestone rămâne concentrat pe rolul său de a oferi și de a promova un mediu sigur și durabil în care cei mai mari sportivi din lume își pot urmări visele în conformitate cu viziunea Cartei Olimpice de a promova o societate pașnică”, a declarat Shu Ishibashi, membru al consiliului de administrație, CEO global și reprezentant executiv, Bridgestone Corporation. „Ca o companie japoneză mândră, cu o viziune clară de a construi un viitor mai incluziv și mai durabil pentru societate, sperăm să ajutăm Tokyo 2020 să reprezinte o sărbătoare a spiritului uman în aceste vremuri unice și provocatoare.”

Menținerea flotelor olimpice și paralimpice în mișcare

 

Ca anvelopă oficială a Jocurilor Olimpice și Paralimpice, Bridgestone va ajuta la menținerea flotelor oficiale IOC și IPC în mișcare, oferind anvelope performante și servicii de anvelope pentru aproximativ 3.000 de vehicule, inclusiv mașini, vehicule de sprijin pentru competiție, vehicule concept unic care vor ajuta la mutarea personalului și multe altele. Printr-o varietate de tehnologii și inovații de anvelope bazate pe soluții, Bridgestone va sprijini transportul sigur și eficient la Tokyo 2020.

Suportul Bridgestone include anvelope special concepute pentru vehiculele autonome BEV Toyota e-Palette din satele olimpice și paralimpice.

Angajamentul companiei va oferi:

  • Anvelope special concepute pentru vehicule Toyota e-Palette autonome și electrice, care vor transporta sportivii din satele olimpice și paralimpice.
  • Anvelope de ultimă oră fără aer pentru vehiculele Toyota Walking Area BEV (vehicule electrice cu baterie) care vor fi utilizate la centrul principal de presă și la locurile de tenis. Aceste anvelope nepneumatice prezintă o structură unică a spițelor care elimină riscul de aplatizare și necesitatea de a fi umflate cu aer. Fabricate cu rășină, aceste anvelope au, de asemenea, un potențial mai mare de reciclare.
  • Anvelope special concepute, care vor fi utilizate pe Toyota MIRAI FCEV (vehicule electrice cu celule de combustibil) la Tokyo 2020, care vor fi mașinile principale la evenimentele de maraton. Rezistența redusă la rulare a acestei anvelope și nivelul redus de zgomot contribuie în mod direct la o gamă de croazieră îmbunătățită și la confortul de deplasare pentru vehiculele electrificate.
  • Ecopia cu anvelope ologic pentru vehiculele electrice cu baterie Toyota LQ, care vor fi și ele folosite ca mașini principale în evenimentele de maraton Tokyo 2020. Această anvelopă inovatoare îmbunătățește atât rezistența la rulare, cât și rezistența la aer printr-un profil mai înalt și mai îngust decât modelele de anvelope convenționale, contribuind la eficientizarea consumului de energie a vehiculelor electrice cu baterie.
  • Anvelope Bridgestone Ecopia, eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, cu rezistență la rulare redusă pentru vehiculele Toyota Accessible People Mover (APM), folosite în locațiile olimpice și paralimpice și însatele pentru sportivi.

Ca singura parte a unui vehicul care atinge șoseaua, anvelopele sunt o componentă critică în siguranța conducerii. În plus, față de a avea anvelopele potrivite pentru vehicul și condițiile potrivite, întreținerea adecvată a anvelopelor are un impact semnificativ asupra performanței. De aceea, pe lângă anvelope, Bridgestone oferă, de asemenea, rețeaua sa de centre de service auto din Japonia pentru a asigura verificări periodice ale anvelopelor și orice servicii necesare pentru flotele olimpice și paralimpice pe parcursul Tokyo 2020.

 

Oferind o mobilitate convenabilă și fiabilă printr-o flotă de biciclete nemotorizată

 

Bridgestone a dezvoltat, de asemenea, noi biciclete care vor fi utilizate în evenimentele de ciclism de către echipa Japoniei la Tokyo 2020. Bridgestone colaborează cu antrenori și sportivi pentru proiectarea și producerea echipamentului care va fi folosit de concurenții Japoniei în evenimentele de keirin, sprint, omnium și madison de la Tokyo 2020. Ca parte a acestui proces, tehnologia analitică de la Bridgestone Corporation a fost încorporată în procesul de proiectare și aplicată tehnologiei de dezvoltare a bicicletelor Bridgestone Cycle.

Bridgestone a dezvoltat noi biciclete de curse care vor fi utilizate în cadrul evenimentelor de ciclism de către echipa Japoniei la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

 

Totodată, Bridgestone va furniza peste 800 de biciclete nemotorizate pentru a oferi o mobilitate convenabilă și fiabilă personalului, voluntarilor și sportivilor Tokyo 2020.

Bridgestone furnizează o flotă de peste 800 de biciclete Bridgestone nemotorizate pentru Tokyo 2020.

 

Colecția include trei modele special concepute și marcate pentru Tokyo 2020 pentru a sprijini roluri specifice de personal și voluntari, inclusiv securitate, livrare de articole mici și mișcarea echipamentelor grele și a bagajelor. Bicicletele vor fi folosite în mai multe locuri, inclusiv în satele olimpice și paralimpice și pe noul stadion național japonez, iar majoritatea flotei va fi donată după Jocuri organizațiilor și programelor comunității locale.

Ajutând la livrarea de spații pregătite pentru cutremure și structuri temporare durabile

 

După cum s-a anunțat anterior, Bridgestone a furnizat rulmenții de izolare seismică de ultimă generație pentru două locații permanente abia construite, care vor găzdui competiții în timpul Jocurilor Olimpice și Paralimpice Tokyo 2020 – Tokyo Aquatics Center și Ariake Arena. Aceste suporturi structurale flexibile izolează o structură de la sol pentru a ajuta la reducerea răspândirii șocului seismic și la reducerea șanselor de deteriorare în cazul unui cutremur.

 

În plus, față de tehnologia sa de izolare seismică, Bridgestone sprijină siguranța și confortul în alte clădiri Tokyo 2020 prin intermediul sistemului de conducte ușor și extrem de durabil din polibuten instalat în prezent în peste 12 locații și facilități temporare din Tokyo 2020.

Încurajarea sportivilor – și a tuturor persoanelor – să-și urmeze visele

 

Mesajul global olimpic și paralimpic al lui Bridgestone, „Urmărește-ți visul”, își propune să încurajeze oamenii să persevereze în urmărirea viselor lor și rezonează acum, mai mult ca niciodată. Sportivii ambasadori ai echipei Bridgestone sunt vocile principale pentru acest mesaj, iar compania are parteneriate cu peste 70 de olimpici, paralimpici inspiranți și plini de speranță în 20 de țări pentru a reprezenta marca ca ambasadori – fiind cea mai mare listă globală a echipei Bridgestone până în prezent.

Ca parte a sprijinului său continuu pentru Mișcarea Paralimpică, Bridgestone Corporation oferă, de asemenea, suport tehnic para-sportivilor prin cercetare și inovare în Japonia.

Sprijinul companiei pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice Tokyo 2020 este unul dintre multele moduri în care Bridgestone își demonstrează eforturile de a îmbunătăți modul în care oamenii se mișcă, trăiesc, muncesc și activează.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați http://www.bridgestone.com/olympics/ sau Bridgestone.MediaRoom.com. http://bridgestone.mediaroom.com/

Despre Bridgestone Corporation:

Bridgestone este un lider global în anvelope și cauciuc și se bazează pe expertiza sa pentru a oferi soluții pentru o mobilitate sigură și durabilă. Cu sediul central în Tokyo, compania are aproximativ 140.000 de angajați la nivel global și desfășoară activități în peste 150 de țări și teritorii din întreaga lume. Bridgestone oferă un portofoliu diversificat de produse de anvelope premium și soluții avansate susținute de tehnologii inovatoare, îmbunătățind modul în care oamenii din întreaga lume se mișcă, trăiesc, muncesc și activează.

Despre parteneriatul olimpic și paralimpic mondial al Bridgestone Corporation:

Bridgestone a devenit mândru partener olimpic la nivel mondial în 2014 și partener paralimpic la nivel mondial în 2018. Compania are drepturi globale la Mișcarea Olimpică și Mișcarea Paralimpică până în 2024, o perioadă care include Jocurile Olimpice și Paralimpice Tokyo 2020, Beijing 2022 și Paris 2024. Bridgestone este dedicat livrării de produse, servicii și soluții care îmbunătățesc modul în care oamenii se mișcă, trăiesc, muncesc și activează, iar angajamentul său față de Mișcarea Olimpică și Mișcarea Paralimpică continuă o istorie a sportului și a inovației datând de mai bine de 100 de ani. Activitățile Bridgestone legate de parteneriatele sale olimpice și paralimpice la nivel mondial sunt ghidate de un mesaj global „Urmează-ți visul”, care intenționează să inspire oamenii să depășească obstacolele și să persevereze în îndeplinirea obiectivelor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *