articole, Comunicat de presa

Ești în căutarea unor cursuri de formare profesională? DRD PROCONS poate fi soluția ideală!

Formarea profesională continuă reprezintă un aspect important asupra căruia ar trebui să mediteze măcar puțin fiecare antreprenor din România, în special cei cu angajați din mediile defavorizate ale țări ori cu angajați slab calificați ori complet necalificați. Deși se regăsește ca temă de seminarii sociologice formarea profesională e un aspect dezbătut de asociații, instituții și chiar firme care încearcă să vină în ajutorul angajaților cu diverse proiecte și cursuri care să contribuie în cele din urmă la creșterea capacității și calității forței de muncă în România. Un exemplu în acest sens este DRD PROCONS, o firmă de talie mică înființată de profesioniști care oferă servicii de formare profesională atât persoanelor fizice cât și firmelor/instituțiilor.

Screenshot 2021-06-07 162027

Printre cursurile de formare profesională puse în prezent la dispoziție de DRD PROCONS, putem enumera:

– Curs ofițer protecție date cu caracter personal;

– Curs formator;

– Curs expert achiziții publice;

– Curs organizator spectacole;

Astfel DRD PROCONS SRL își propune să satisfacă nevoile de formare profesională a tinerilor și adulților din România în conformitate cu Strategia Educației și Formării Profesionale din România pentru perioada 2016-2020, prin furnizarea de programe de formare profesională autorizate pentru dezvoltarea și depinderea de compentențe și aptitudini adaptate cerințelor pieței muncii și a nevoilor beneficiarilor direcți.

Specialiștii în Resurse Umane recomandă îmbunătățirea permanentă a competențelor profesionale indiferent de domeniul de activitate din care angajatul face parte. Dinamica forței de muncă și pregătirea pe care școlile ajung să le ofere în prezent, ajung de cele mai multe ori să fie insuficiente atunci când vine vorba de cerințele pieței. Astfel servicii precum celor ale celor de la DRD PROCONS ajung să fie de un real interes pentru cei tineri în special.

Află mai multe informații despre serviciile pe care DRD PROCONS SRL le oferă cât consultându-le pagina de internet drdprocons.ro. Pentru mai multe detalii legate de cursurile de formare oferite de DRD PROCONS SRL apelați cu încredere numărul 0728.151.165 sau consultați zona de contact a site-ului web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *