articole

Afla mai multe despre firma care se ocupa cu produse pirotehnice!

 

img-prod-1

Nu este niciun secret: ne plac artificiile si efectele speciale! Insa nu sunt tocmai usor de procurat, iar chiar si atunci cand le procuram, acestea trebuie sa fie de o anumita categorie. Daca intentionam sa organizam o petrecere privata, o nunta sau un eveniment care la sfarsit sa aiba focuri de artificii cel mai bine este sa apelam la o firma profesionala.

Pyro-technic.ro ofera cele mai bune servicii pirotehnice si produse pirotehnice care pot fi organizate oricand. Este de ajuns pentru clientii interesati de astfel de servicii sa viziteze site-ul pyro-technic.ro si vor intelege rapid de ce aceasta firma este una din cele mai bune.

Produsele care pot fi achizitionate sunt:

-Produse profesionale din Categoriile F2, F3, F4, T1, T2;

-Confetti diferite culori si forme flame proof;

-Lampioane.

Faptul ca aceasta firma face comert cu artificii en-gross reprezinta un serviciu esential, mai ales pentru organizatorii de evenimente.

Lampioanele sunt felinare rotunde sau patrate, realizate din hartie colorata, de regula plisata. Cunoscute si sub numele de lanterne zburatoare sau luminoase, zboara 10-15 minute si se inalta pana la 1500 m pe cer. Lampioanele zburatoare coboara doar dupa ce s-a epuizat celula de ceara si nu mai exista flacara. Ele trebuie sa fie lansate la o distanta mai mare de 30 m de copaci si nu pe timp de ploaie, altfel se gaureste hartia. Materialele folosite, in prezent, pentru lampioane, sunt biodegradabile si ignifuge, astfel incat acestea nu prezinte niciun pericol de incendiu.

Reglementari privind lansarea lampioanelor zburatoare

Lampioanele zburatoare vor fi lansate doar de catre persoane adulte responsabile, care in prealabil s-au informat asupra modului de utilizare in siguranta a acestora.

Lampioanele zburatoare se vor lansa numai in spatii exterioare deschise, largi, la distanta mare de arbori, linii de alimentare cu energie electrica sau pentru alte utilitati asezate suprateran, constructii, in general inalte si foarte inalte (inclusiv balcoane, copertine, terase, reclame, etc.) sau alte zone potential a fi puse in pericol.

Lampioanele zburatoare nu se vor lansa la o distanta mai mica de 10 km de orice aeroport sau cale rutiera circulata, lumina acestora putand fi interpretata ca un semnal luminos ce poate deruta ori distrage atentia pilotilor sau conducatorilor auto.

Lampioanele zburatoare se vor lansa numai in conditii meteo favorabile (fara vant). In cazul in care vantul bate usor, este necesara asigurarea asupra faptului ca lampioanele zburatoare lansate nu se vor deplasa deasupra participantilor la evenimente, cladirilor, arborilor, aeroporturilor, soselelor circulate sau in orice alta zona unde acestea pot genera incidente cu efecte negative asupra vietii, bunurilor si mediului.

Pyro-technic.ro face comert cu artificii la nivel profesional oferind cele mai bune preturi si calitate inalta de fiecare data.

Categoria F1: articole pirotehnice de divertisment care prezinta un risc foarte scazut si un nivel de zgomot neglijabil si care sunt destinate utilizarii in spatii restranse, inclusiv articolele pirotehnice de divertisment destinate utilizarii in interiorul cladirilor cu destinatia de locuinta.

Categoria F2: articole pirotehnice de divertisment care prezinta un risc scazut si un nivel de zgomot scazut si care sunt destinate utilizarii in exterior in spatii restranse.

Alege pyro-technic.ro si beneficiaza de servicii impecabile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *