articole, Comunicat de presa

Ce trebuie să faci dacă ai suferit un accident auto? Ce semnifică zilele de îngrijire medicale acordate?

Șoferii care nu au provocat accidentul și toți pasagerii care suferă orice răni în accidentele rutiere au o gamă largă de daune compensabile. Poți afla cum să procedezi și ce dificultăți poți întâmpina în soluționarea revendicărilor individuale.

Cazurile din cabinetele de avocatură arată că fiecare accident de trafic cu un prejudiciu este un stimulent pentru a contacta un specialist. Multe dintre reclamații sunt legate de rănile într-un accident de circulație , dar compania de asigurări nu trebuie să atragă singură atenția părții vătămate.

În timpul revizuirii ulterioare a indemnizației de asigurare, ambele pot crește și se poate constata că unele dintre creanțe nu au fost susținute inițial. Cu toate acestea, este întotdeauna mai ușor să previi eventualele litigii cu compania de asigurări, motiv pentru care se încearcă, de asemenea, să se rezolve cererile de asigurare de la bun început.

Una dintre cele mai des revendicate despăgubiri după un accident de mașină este cea legată de zilele de îngrijire medicală. Valoarea despăgubirii depinde de cum se calculează zilele de ingrijiri medicale la un accident, ceea ce diferă foarte mult de la caz la caz.

Cum se procedează în caz de accident?

În primul rând, este necesar să chemi poliția pentru fiecare accident în care a avut loc o vătămare. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat întâmplător sau dacă ai de-a face cu o cerere pentru rudele tale și nu știi dacă poliția a fost chemată, trebuie să contactezi imediat poliția locală și să iei măsurile necesare pentru a evita periclitarea revendicărilor părții vătămate pentru compensare. În majoritatea cazurilor, este suficient să raportezi rănirea la poliție, afirmând că accidentul a avut loc în timpul accidentului de circulație.

Cum se solicită despăgubiri?

În practică, compensația în sine se aplică cel mai adesea direct companiei de asigurare a vinovatului sau pentru însuși vinovatul. Acest lucru se întâmplă fie în contextul procedurilor penale împotriva făptuitorului, fie ulterior într-un litigiu civil. Partea vătămată trebuie să își afirme total sau parțial cererile în cadrul procedurilor penale înainte ca procesul principal să poată începe în instanță. Dacă nu există nicio dispută cu privire la culpă, este de obicei mai eficientă soluționarea cererilor părților vătămate direct la compania de asigurări unde a fost asigurat vehiculul a cărui operațiune a cauzat dauna.

Cum să revendici drepturile părții vătămate după un accident de mașină?

Pentru a evita orice probleme cu dreptul la despăgubire, este recomandat să contactezi experți care te vor ajuta să rezolvi situația. Echipa de avocați și experți este pregătită să evalueze fiecare situație în mod individual și să propună cel mai bun proces de soluție, care va duce la o compensație maximă și, dacă este necesar, la impunerea unei pedepse vinovatului.

Nu există niciun interes în pedepsirea vinovatului pentru accidentele provocate de rudele sau prietenii tăi. Dar chiar și în aceste situații, poți obține o compensație maximă din răspunderea obligatorie pentru partea vătămată. Un avocat specializat este capabil să asigure acest proces astfel încât recunoașterea vinovăției pentru un accident să nu aibă consecințe penale sau de altă natură negative pentru șofer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *