articole, Comunicat de presa

Noi actualizări ale Aplicației Moto Tips:

București, xx mai 2021: Motorola introduce noi tips-uri care să-i ajute pe consumatori să înțeleagă mai bine caracteristicile smartphone-ului lor. Motorola a fost în fruntea industriei comunicațiilor mobile din 1973 și s-a angajat să ofere utilizatorilor tehnologii interesante și utile. Cu o abordare de tipul „design potrivit pentu toți” și obiectivul de a promova democratizarea în industria telefoniei mobile, Motorola caută întotdeauna modalități de a îmbunătăți experiența utilizatorului prin My UX.

Una dintre aceste funcții utile este aplicația Moto, o platformă captivantă în care utilizatorii pot găsi toate caracteristicile care fac telefoanele Motorola atât de ușor de utilizat, cum ar fi Moto Actions și Moto Tips, aplicații pe care consumatorii au ajuns să le cunoască și să le utilizeze frecvent.

Cu Moto Tips utilizatorii pot descoperi cu ușurință toate lucrurile pe care le poate face telefonul lor, indiferent dacă este un telefon nou sau un dispozitiv pe care-l dețin deja și care a primit cea mai recentă actualizare de software. Aplicația arată utilizatorilor cum să găsească acele comenzi rapide care economisesc timp, informații despre aplicațiile noi sau cum să primească ajutor pentru configurarea dispozitivului lor. Această actualizare Moto App Tips se împarte în patru noi categorii;

What’s new: cele mai recente funcții de pe Android și setările de accesibilitate disponibile sunt mai ușor de înțeles, cum ar fi dimensiunea fontului și a afișajului, ajustarea culorii și a mișcării pe ecran. Noua actualizarea a lui Moto Tips își propune să ofere mai multă conștientizare și vizibilitate funcțiilor Android. În același timp, este un alt exemplu al modului în care Motorola îmbunătățește experiența mobilă a consumatorilor, alegând să se bazeze pe lucrurile grozave pe care Google le face cu Android.

Noutățile subliniază, de asemenea, funcții noi, inovatoare, care pot include chiar și un nou limbaj. Recent, Motorola a devenit primul producător de telefoane mobile care sprijină pe deplin limbile indigene vorbite în Amazon. Limbile Kaingang și Nheengatu sunt acum disponibile pe dispozitivele moto g100, moto g50 și dispozitivele Motorola care acceptă Android 11. Un pas important către o experiență mobilă mai incluzivă pentru toți utilizatorii și un exemplu al angajamentului Motorola de a oferi o tehnologie inovatoare, mai inteligentă și mai inclusivă pentru toți.

Getting Started: vă prezintă elementele de bază ale utilizării noului dispozitiv Motorola. De la un ghid pas cu pas pentru configurarea unei autentificări cu amprentă, până la înregistrarea vocii pentru Google Assitant, Moto Tips este locul în care pot fi gestionate și configurate toate caracteristicile preferate pe care un utilizator și le dorește pe telefonul său.

Moto Essentials: oferă informații despre caracteristicile Motorola pe care fanii le apreciază, cum ar fi pornirea lanternei prin simpla „scuturare” a telefonului sau răsucirea încheieturii mâinii pentru a deschide camera. De asemenea, orice caracteristică specifică dispozitivului este concepută pentru a simplifica și pentru a face mai plăcută experiența utilizatorului pe telefon.

Camera: Aplicația introduce funcții avansate ale camerei pe dispozitivul Motorola cum ar fi Auto Smile Capture, Gesture Selfie sau o caracteristică nouă pe un dispozitiv nou, cum ar fi modul Dual Capture pe recentul lansat moto g100, care oferă utilizatorului posibiliatea de a înregistra video-uri, utilizând atât camera principală, cât și camera de selfie, permițând surprinderea unui cadru larg de fiecare dată.

Pentru a face experiență de navigare și mai ușoară, Motorola introduce un nou aspect pentru Tips, incluzând patru noi categorii:

What’s New:

Ajută utilizatorii să navigheze pe cele mai recente funcții de pe Android

Getting Started:

Descrie elementele fundamentale ale utilizării dispozitivului

Moto Essentials:

Evidențiază caracteristicile specifice dispozitivului, precum gesturile Moto binecunoscute

Camera:

Descrie modul avansat de utilizare a funcțiilor camerei unui anumit dispozitiv – cum ar fi Auto Smile Capture, Gesture Selfie sau Night Vision

Pentru mai multe informații despre toate experiențele oferite prin My UX, vă rugăm să vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , dar și pagina de Facebook, Instagram și YouTube.

Declinări legale

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Toate celelalte mărci comerciale aparțin proprietarilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *