articole, Comunicat de presa

moto g50, cel mai accesibil telefon 5G din portofoliul Motorola, este disponibil, de astăzi, în România

moto g50, cel mai accesibil telefon 5G din gama moto g, este de astăzi disponibil în România, la prețul recomandat de 999 lei. Produsul se va regăsi pe platforma eMAG, dar va putea fi achiziționat și prin intermediul rețelelor de telefonie mobilă Orange și Digi. Prin lansarea moto g50, Motorola continuă misiunea de a democratiza accesul la tehnologia 5G, extinzând portofoliul de dispozitive care oferă consumatorilor viteza de care au nevoie, fără a compromite performanța, puterea și autonomia bateriei. Cu noul dispozitiv moto g50, utilizatorii beneficiază de conectivitate rapidă, de o durată de viața a bateriei extinsă, dar și de un sistem de camere performant, cu un display care oferă o experiență de divertisment impresionantă, totul la un preț atractiv.

Viteza 5G de generația următoare este una dintre principalele caracteristici ale telefonului, iar noua tehnologie de pe telefonul moto g50 permite utilizatorului să surprindă și să partajeze cele mai importante momente, dar și să participe la video call-uri de rezoluție înaltă. În plus, cu viteze de aproximativ 20 de ori mai rapide decât rețelele 4G, utilizatorii 5G se pot bucura de activitățile preferate mult mai simplu și ușor. De la descărcarea filmelor în doar câteva secunde, la experiența de gaming online simplificată, până la vizionarea videoclipurilor de pe YouTube fără întârzieri și utilizarea aplicațiilor preferate, totul funcționează la calitate maximă, fără întreruperi.

Specificațiile tehnice ale noului moto g50 sunt completate de către un procesor puternic, Qualcomm® Snapdragon ™ 480 5G, ce permite partajarea de conținut într-o clipă. Astfel, jocurile cu grafică impresionantă pot fi redate incredibil de rapid, în timp ce utilizatorul va uita de grija bateriei, având o autonomie de 5000 mAh proiectată să reziste un weekend întreg, doar cu o singură încărcare.

 

 

 

Utilizatorii moto g50 se pot bucura de o experiență de divertisment dusă la nivelul următor datorită ecranului superb. Rata de refresh a ecranului de 90Hz asigură rularea jocurilor preferate într-un mod incredibil de ușor și fluid, în timp ce raportul de aspect de 20:9 pe ecranul de 6,5 ”Max Vision HD asigură maximizarea spațiului ecranului pentru o vizionare optimă, mai captivantă.

Sistemul versatil de camere de 48 MP2, cu senzor pentru fotografii foarte clare în orice condiții de lumină și din orice unghi, permite surprinderea, fără efort, a celor mai importante momente de peste zi. Tehnologia Quad Pixel oferă de 4 ori mai multă sensibilitate la lumină, iar funcția Night Vision face ca și mai multe detalii din vizualizarea nocturnă să devină clare, astfel încât niciun moment important să nu se piardă. Obiectivul dedicat Macro Vision aduce utilizatorul de 2,5 ori mai aproape de subiectul studiat, față de un obiectiv standard, păstrând detaliile care altfel ar putea fi neglijate. În plus, fotografiile obișnuite pot fi transformate, cu ușurință,  în fotografii de portret cu aspect profesional, prin intermediul senzorului de adâncime. Mai mult, datorită tehnologiei 5G*, acestea pot fi împărtășite instant cu cei dragi.

moto g50 oferă o experiență Android pură, astfel încât utilizatorii se pot bucura de puterea deplină a Android 11 fără software skin-uri sau aplicații duplicate. În aplicațiile de mesagerie, conversațiile pot fi gestionate mai bine; există un control îmbunătățit asupra dispozitivelor conectate, dar și o abordare mai practică a confidențialității datelor în această nouă actualizare de la Google.

 

Preț și disponibilitate

 

moto g50 este cel mai accesibil telefon din gama 5G Motorola și va fi disponibil la prețul recomandat de 999 lei. Produsul va putea fi achiziționat local atât de pe platforma eMAG, cât și prin intermediul rețelelor de telefonie Orange și Digi.

 

Pentru mai multe informații despre produs și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , pagina de FacebookInstagram și YouTube.

Declinarea responsabilității

MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2020 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

* Pe baza limbilor adăugate atât la Google AOSP + Unicode CLDR.

** Pe baza testării interne a modemului Qualcomm și conectivității la tehnologia 5G; necesită un plan de servicii 5G și o acoperire a rețelei 5G; disponibil numai în anumite zone.

*** Este necesar un plan de servicii 5G și acoperirea rețelei 5G; disponibil numai în anumite zone; dispozitive care nu sunt compatibile cu toate rețelele 5G; acoperirea / compatibilitatea poate fi extinsă în alte zone în viitor. Contactați furnizorul de servicii pentru detalii.

1 Este necesar un plan de servicii 5G și acoperirea rețelei 5G; disponibil numai în anumite zone; dispozitivul nu este compatibil cu toate rețelele 5G; acoperirea / compatibilitatea poate fi extinsă în mai multe zone în viitor. Contactați furnizorul de servicii pentru detalii.

2 Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximate și se bazează pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și  depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

3 Spațiul de stocare disponibil pentru utilizator se datorează mai puțin software-ului preîncărcat, sistemului de operare și altor funcții care utilizează o parte din această capacitate și poate fi modificat fără notificare din cauza actualizărilor software.

4 Suportă până la 1 TB card microSD, carduri microSD sunt vândute separat. Este posibil să nu poată fi mutat pe card conținutul cu restricții DRM.

5 Comparativ cu telefoanele cu spațiu color sRBG; bazat pe utilizarea spațiului de culoare DCI-P3 cu o gamă de culori cu până la  25% mai mare decât sRBG.

6 Bazat pe comparația de performanță între moto g100 și moto g 5G, testat intern folosind teste de referință AnTuTu GPU.

7 Zoomul Audio se activează numai când este mărit la cel puțin 2X. 

8  Poate fi utilizat numai cu aplicații compatibile. Verificați aplicația pentru a determina compatibilitatea.

i>9 Bazat pe conectivitatea de rețea 5G sub-6GHz, oferind viteze de descărcare de  125-360Mbps pentru utilizatorul mediu. Disponibil cu plan de servicii 5G și acoperire a rețelei 5G (disponibil în anumite zone în 2020, extinzându-se după aceea). Consultați operatorul pentru detalii.

Despre Motorola

 

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor mobile marca Motorola și Motorola.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *