articole, Comunicat de presa

Despre tDCS – Stimulare electrică transcraniană directă Sooma Therapy la Clinica Dr. Dan Constantin

Psihoterapia ajunge astăzi să aducă către pacienții suferinzi de depresie o inovație de succes în domeniu denumită și stimularea electrică transcraniană prin tDCS (Sooma Therapy), opțiune de tratament sigură și eficientă cu rezultate și aplicabilitate eficientă în peste 30 de țări din întreaga lume. Specialiștii fac previziuni și analize complexe ale căror rezultate arată că un număr semnificativ de pacienți aflați în diferite stadii cu anumite nevoi sunt tratați și vindecați corespunzător, urmând schema precisă și exactă de tratament. Metodele aplicate ajung să fie apreciate de marile institute, comisii și organizații care pe lângă feedback-ul pozitiv oferit acestei metode de tratament, ajunge să recomande tot mai multor oameni prin campanii de prevenție și educație în acest sens. Sooma Depression Therapy – Terapia Sooma reprezintă o opțiune eficientă, de înaltă precizie pentru tratarea depresie, fenomen întâlnit tot mai des la persoane de toate vârstele la diverse stadii de evoluție. Raportându-ne la studiile cercetătorilor din domeniu terapia prin tDCS (Sooma Depression Therapy) este un tratament care utilizează stimularea neinvazivă a creierului pentru a trata depresiei. Tehnica de stimulare utilizată se numește stimularea electrică transcraniană (tDCS). Depresia ajunge să schimbe cu mult viața pacienților, afectându-le mult starea de sănătate. Procedura utilizată aduce perspective și speranțe tot mai mari în tratarea etapelor de diverse feluri ale depresiei.

Perspectiva investițiilor în infrastructură pare să nu fi fost o problemă foare mare în acest sens, cel puțin pentru clinica Dr. Dan Constantin. Nevoia de dezvoltare și punere la punct a tuturor detaliilor pentru tratarea pacienților reprezintă un obiectiv strategic important pentru cabinetele de psihologie și psihoterapie care sunt în prezent pe piață. Fie că ne raportăm la tDCS (Sooma Depression Therapy) – sau orice alte metode complexe de tratament, importanța explicării cât mai exacte a procedurilor dedicate pacientului sunt extrem de importante.

Pshihologia nu este încă o zonă extrem de emergentă în România chiar dacă în ultimii ani lucrurile s-au dezvoltat destul de mult. Pacienții sunt de cele mai multe ori mai reticenți în ceea ce privește metodele de tratament însă numărul pacienților este din păcate în continuă creștere deoarece depresia ajunge să facă tot mai multe victime în rândul persoanelor de toate vârstele.

tDCS – Stimulare electrică transcraniană directă Sooma Therapy este un fenomen întâlnit tot mai des în zona de psihologie aplicată cu rezultate bune în zona tratare a problemelor de natură depresivă.

Recomandăm mereu specialiștii de încredere atunci când vine vorba de tratamentele de psihologie avansată, în speță clinica Dr. Dan Constantin atunci când vine vorba de tratarea depresiei prin metode moderne și eficiente.

Un lucru care trebuie luat mereu în calcul este faptul că depresia a ajuns să facă victime în rândul persoanelor de toate vârstele uneori lăsând urme profunde în viețile celor suferinzi. Organizația Mondială a Sănătății atrage atenția populației asupra acestei probleme oferind prin diverse metode materiale informative și aplicate întregii populații interesate.

Inclusiv Clinica Dr. Dan Constantin oferă consultanță în ceea ce privește depistarea și tratarea depresiei. Apelează cu încredere la specialiști pentru un diagnostic corect dar și pentru o soluție în acest sens.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *