articole, Comunicat de presa

7 aspecte care impiedica vanzarea unei case

Orice se poate vinde atata timp cat are pretul corect, nu-i asa?

Ei bine, se pare ca lucrurile nu se aplica si atunci cand vorbim despre vanzari case in Paulesti si/ sau imprejurimi.

In articolul de astazi iti prezint un top al celor mai frecvente motive pentru care este uneori foarte greu (daca nu imposibil) sa vinzi o casa.

  1. O locatie nedorita

Cand vorbim despre locatie nedorita ne referim la acele locuinte care sunt foarte aproape de aeroport sau gara, de exemplu.

Nimanui nu ii place galagia, iar o zona cu „trafic intens” s-ar putea sa reprezinte o problema reala pentru cumparatori.

Acum, daca te gasesti intr-unul din scenariile de mai sus, nu iti pierde speranta. Fii cumva pregatit la o oferta ceva mai mica sau la o perioada ceva mai mare pentru finalizarea procesului de vanzare.

  1. Mirosuri neplacute in casa

La categoria mirosuri neplacute intra, de cele mai multe ori, mirosul provenit de la pisici sau alte animale de companie.

Solutia?

Nu, nu trebuie sa renunti la pisica. In schimb, poti apela la servicii profesionale de curatenie inainte de a incepe sesiunea de vizionari cu clientii potentiali.

 

  1. Probleme cu structura

Iluminare naturala insuficienta, un tavan prea jos… acestea sunt aspecte care nu tin neaparat de tine, dar care pot reprezenta o problema pentru alte persoane in cautarea unei case.

  1. Probleme cu intretinerea

O casa „abandonata” nu se va vinde prea usor.

Asadar, analizeaza fiecare coltisor al casei si identifica problemele (poate pur si simplu acestea nu exista) pe care sa le rezolvi cu ajutorul unor specialisti.

  1. Un decor potrivit

Poate iti va parea exagerat, dar exista persoane care pot renunta la o casa si din cauza decorului.

Mobilierul vechi sau decorul demodat, prea aglomerat, ii poate descuraja pe clientii tai potentiali sa aleaga proprietatea ta.

Simplu e mereu mai bine.

Opteaza pentru un decor minimalist care sa ofere spatiu de miscare, dar si senzatia de aerisit.

  1. Prea multa dezordine

Vase nespalata in chiuveta, gunoi nedus, reviste, carti sau documente lasate pe masute etc., etc. –  Nu este o imagine prea placuta, nu-i asa?

Este recomandabil ca, in momentul in care ai scos casa la vanzare, sa locuiesti deja in alt loc si sa nu dai senzatia ca tocmai ai fost deranjat de la masa pentru o vizionare.

  1. Vrei sa faci totul singur

Multi proprietari, din dorinta de economisi bani, decid sa se ocupe singuri de vanzare.

Cat de greu poate sa fie, pana la urma? Ei bine, casa trebuie evaluata pentru stabilirea pretului corect in piata, apoi trebuie pregatite diferite documente juridice de vanzare-cumparare etc.

Toate acestea costa timp, timp de care s-ar putea sa nu dispui.

Un agent imobiliar stie cum sa faca un dosar de vanzare-cumparare, stie sa evalueze corect un imobil si mai stie si cum sa il vanda. Da, aceste lucruri necesita un comision, dar investitia va merita.

Royal Imob are experienta si cunostintele necesare in vanzari case in Paulesti si/ sau imprejurimi, ajutandu-te sa economisesti bani si timp si, poate mai important decat orice, sa vinzi!

Convinge-te sigur, testeaza-le serviciile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *