articole, Comunicat de presa

Motorola lansează global cel mai rapid dispozitiv din gama moto g. Faceți cunoștință cu moto g100!

Motorola anunță lansarea lui moto g100, cel mai rapid dispozitiv din gama moto g. moto g100 este primul smartphone din gama moto g care este echipat cu un procesor Qualcomm® Snapdragon ™ din seria 8. Telefonul furnizează performanță de top, oferă o experiență de gaming incredibilă, un sistem de camere remarcabil și este compatibil cu noua platformă Motorola Ready For. Toate aceste specificații dezlănțuie puterea telefonului, jocurile preferate devin cu mult mai atractive de pe noul dispozitiv, experiența apelurilor video este îmbunătățită, iar navigarea și accesarea aplicațiilor este mult mai rapidă.

Odată cu această lansare, Motorola sărbătorește 10 generații ale familiei moto g, gama de telefoane care a schimbat industria dispozitivelor mobile, dar și așteptările și relația consumatorilor cu tehnologia. Prin dezvoltarea gamei moto g, Motorola și-a luat angajamentul de a pune pe primul loc utilizatorii și tot ceea ce contează pentru ei, făcând apel la inovație, performanțe excepționale și accesibilitate. Mai mult decât atât, pentru că tehnologia înseamnă conectivitate.

Cel mai rapid moto g din toate timpurile

moto g100 este unul dintre primele telefoane din lume care utilizează cel mai recent lansat procesor Snapdragon ™ 870 5G, ce oferă conectivitate 5G și standard Wi-Fi 6, fiind aliniat cu cele mai mari viteze de conexiune posibile pentru a obține cea mai înaltă performanță de pe un telefon din gama moto g. Streaming-ul și descărcarea datelor se realizează ușor, fără întârziere, cu o reacție instantanee a camerei, cu o pornire ultra-rapidă a aplicațiilor și multi-tasking fără efort. moto g100 este echipat cu o baterie de 5000 mAh care permite utilizatorilor să se folosească la maximum de caracteristicile impresionante ale telefonului, beneficiind de peste 40 de ore de autonomie în utilizare4. De asemenea, moto g100 vine cu 8 GB memorie și 128 GB spațiu de stocare și se poate adăuga până la 1TB cu un card microSD3, pentru a salva fotografii, filme, melodii, aplicații și jocuri.

Începând de la ecranul CinemaVision de 6,7″ acest telefon oferă o experiență de divertisment de top, care oferă un boost de adrenalină, iar filmele prind viață pe ecranul ultra-wide, cu raport de aspect 21:9. În plus, datorită ratei de refresh de 90Hz, detaliul subtil care păstrează experiența de vizionare lină, utilizatorii nu vor mai trebui să facă eforturi suplimentare pentru a se bucura de conținutul care rulează fluid. Ecranul afișează o gamă de culori cu 25% mai diversă și certificare HDR10, oferind o experiență de vizualizare uimitoare, în culori realiste, dinamice, cu o luminozitate și un contrast îmbunătățite. Procesorul puternic încarcă grafica de două ori mai rapid decât orice model anterior moto g, pentru jocuri care se văd mai bine și au performanțe mai bune ca oricând. Și, datorită caracteristicilor Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming ™, posesorii moto g100 pot beneficia de personalizări avansate, grafică ultra-realistă și viteze de vârf. Mai mult, caracteristicile exclusive Gametime puse la dispoziție de Motorola oferă aplicații și instrumente de îmbunătățire a performanțelor jocului, în timp ce reglează automat setările telefonului, astfel încât pasionații de gaming să nu fie întrerupți de apelurile primite sau de alte notificări.

Sistemul de camere de înaltă rezoluție de pe moto g100 oferă toate caracteristicile hardware și software necesare pentru rezultate uimitoare. Camera principală a lui moto g100 are 64MP și este dotată cu tehnologia Quad Pixel pentru o sensibilitate la lumină de 4 ori mai bună în condiții de luminozitate scăzută, în timp ce camera frontală cu senzor de 16MP poate surprinde momentele de zi cu zi în cele mai clare detalii. Senzorii ultrawide cuprind de până la 4 ori mai mult într-un cadru pentru a fotografia peisaje complete, dar și pentru cele mai bune selfie-uri de grup. În plus, tehnologia Macro Vision, cu o lumină inelară încorporată permite apropierea de 5 ori mai mult față de un obiectiv standard, pentru a capta detalii minuscule care se pot obține, de obicei, doar cu un obiectiv special.

În același timp, noul moto g100 introduce noul mod Dual Capture pentru a îmbunătăți experiența video pe telefon. Dual Capture oferă posibilitatea înregistrării video prin utilizarea simultană a camerei principale și frontale, pentru a surprinde o imagine atât cu utilizatorul, dar și cu un alt subiect. Astfel, ambele variante ale poveștii surprinse sunt păstrate pe termen lung. De asemenea, Motorola introduce pe moto g100 încă o tehnologie nouă, Audio Zoom, care utilizează microfoane avansate pentru a captura sunetul subiectului, filtrând, în același timp, zgomotul ambiental și vocile pentru un rezultat7 mai curat și mai profesional.

moto g100 este un dispozitiv puternic care așteaptă să fie descoperit. De aceea există Ready For, o nouă platformă care amplifică toate funcțiile smartphone-ului. Această experiență special dezvoltată pentru telefoanele Motorola, permite utilizatorilor să activeze urmărirea avansată a subiectului atunci când apelează și înregistrează. În plus, permite rularea jocurilor de pe telefon pe desktop sau utilizarea aplicațiilor pe un ecran de calculator, oferind mai mult spațiu pentru a lucra și a te juca.

Cel mai nou dispozitiv Motorola vine cu un design uimitor și, totodată, premium și este disponibil în trei culori distincte – iridescent sky, iridescent ocean și slate grey , care-și schimbă nuanță ori de câte ori dispozitivul surprinde lumina din unghiuri diferite.

 

Noile smartphone-uri Motorola vin cu My UX, care le permite utilizatorilor să își personalizeze telefonul după cum doresc și include, de asemenea, gesturi precum divizarea ecranului în două11, focalizarea atenției pe două lucruri simultan, cum ar fi vizionarea unui videoclip și discuția cu un prieten sau lucrul simultan pe mai multe documente. My UX nu împiedică o experiență Android pură, astfel utilizatorii se pot bucura de puterea deplină a Android 11 fără skin-uri de software neatractive sau aplicații duplicate. Aceștia pot explora o gestionare mai bună a conversațiilor în aplicațiile de mesagerie, un control îmbunătățit asupra dispozitivelor conectate și o abordare mai practică a confidențialității datelor în această actualizare interesantă de la Google.

Adăugându-se eforturilor Google de confidențialitate și securitate a datelor, portofoliul Motorola ThinkShield pentru dispozitivele mobile oferă cele mai bune caracteristici de securitate, gestionabilitate, productivitate și servicii de calitate pentru smartphone-urile sale, ca parte a ofertei sale B2B în curs. Securitatea a fost întotdeauna o prioritate pentru Motorola și, pe măsură ce amenințările de confidențialitate continuă să evolueze, este consolidat și angajamentul Motorola de a oferi protecție dispozitivelor și consumatorilor săi.

 

Preț și disponibilitate

moto g 100 va fi disponibil în țările selectate din Europa începând din această săptămână, la un preț recomandat de 490 euro.

Pentru mai multe informații despre produs și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , pagina de Facebook, Instagram și YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *