articole, Comunicat de presa

Bang & Olufsen lanseaza beoplay hx

Bang & Olufsen a anuntat astazi lansarea castilor Beoplay HX, ce reprezinta o experienta audio puternica si autentica cu ANC digital, cu confort crescut si pana la 35 de ore de redare, demonstrand expertiza Bang & Olufsen in domeniul sunetului, al designului si al artizanatului.

“Dedicarea noastra in creatia celor mai bune produse audio a dus la lansarea castilor Beoplay HX ce ofera o experienta sonora captivanta si precisa, confort maxim si o interfata de utilizare ce a fost rafinata pentru a satisface obiceiurile, valorile si nevoile clientilor nostri. Fie ca lucrati de acasa, calatoriti in scop de afaceri sau de placere, evadati din zgomotul vietii de zi cu zi si transformati-va experienta audio in una revolutionara cu noile noastre casti”, spune Christoffer Polusen, vicepresedintele si directorul departamentului de management de produs al Bang & Olufsen.

 

SUNET REMAECABIL

Beoplay HX ofera o experienta audio puternica datorita celor doua difuzoare personalizate de 40mm, cu magneti de neodim si porturi pentru bas ce asigura o performanta optima a basului. Patru microfoane dedicate creeaza o calitate impresionanta in timpul conversatiilor  prin utilizarea tehnologiei beamforming avansate, in timp ce optimizarea bateriei asigura pana la 35 de ore de redare – echivalentul a 5 zile lucratoare de redare audio fara a fi nevoie de reincarcare.

Sunetul pentru care Bang & Olufsen este deja cunoscut este in plus perfectionat datorita imbunatatiri functiei vocale, in timp ce experienta audio este la randul sau mai fina si mai captivanta datorita introducerii noii generatii de tehnologie digitala de adaptare activa a sunetului care anuleaza zgomotele nedorite fara a compromite calitatea audio. Beoplay HX ajuta ascultatorii sa evadeze din cotidian, ii invaluie si le ofera o experienta asemanatoare salilor de concerte unde muzica este la volum maxim. Prin intermediul aplicatiei dedicate Bang & Olufsen, utilizatori pot schimba cu usurinta profilele de sunet, setarile ANC prestabilite, accesand in acelasi timp caracteristicile esentiale direct din interfata rafinata a castilor

CONFORT MAXIM

Confortul este esential in timpul purtarii castilor, iar Beoplay HX au fost concepute cu gandul la bunastare. Usoare si create pentru a fi durabile, dar si cu un design ergonomic care fac posibila purtarea castilor toata ziua in confort total de catre persoanele cu diferite marimi ale capului. Toate acestea se datoreaza chiar bentitei redesenate care are o zona centrala ce preia presiunea si ajuta la purtarea pe timp indelungat.

Realizati din materiale autentice, buretii castilor sunt inveliti la suprafata in piele moale de miel, iar interiorul este realizat din spuma cu memorie ce se adapteaza la forma si curbele urechii pentru un confort suprem. Partea superioara a bentitei castilor este realizata din piele de vaca cu o granulatie fina, in timp ce partea inferioara este realizata dintr-o tesatura tricotata. Castile Beoplay HX vin intr-o husa realizata din material ce se muleaza pe forma lor si a accesoriilor lor si care le protejeaza atunci cand va aflati in miscare.

TEHNOLOGIE PERFECTIONATA

Pentru a imbunatati si mai mult castile, Beoplay HX au fost create astfel incat sa poata atinge pana la 35 de ore de redare, ceea ce le face remarcabile pe piata. Acestea ofera conectivitate rapida, puternica si stabila prin Bluetooth 5.1, Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair si Made for iPhone (MFi). Procesul de configurare a produsului este facil, atat pe dispozitivele Android, cat si pe cele Apple, conducand la o interactiune mai buna si fara probleme.

ARTIZANAT IMBUNATATIT

Cunoscut pentru designul rafinat si maiestria scandinava, Bang & Olufsen au folosit cele mai bune materiale pentru Beoplay HX creand astfel cele mai luxoase casti, ce incorporeaza pentru partea estetica pielea moale si aluminiul lustruit si care asigura o capacitate crescuta de a spori confortul, acustica si durabilitatea. Bratele glisante sunt fabricate din aluminiu usor periat, anodizat sablat si reciclat. Discul este realizat din aluminiu cu un finisaj circular, ca de diamant ce este montat intr-o structura vopsita de polimer reciclat care creeaza contrast intre senzatiile fine si cele mate.

 

Disponibile in nuantele Black Anthracite, Sand si Timber, Beoplay HX au o garantie globala de trei ani de la inregistrare, subliniind calitatea pe care o pot astepta clientii atunci cand achizitioneaza casti de la Bang & Olufsen.

Despre Bang & Olufsen

Bang & Olufsen este un brand global dedicat stilului de viata de lux fondat in 1925 in Struer, Danemarca, de Peter Bang si Svend Olufsen a caror devotament si viziune raman baza companiei. Mostenirea bogata construita in jurul determinarii neobosite de a crea produse care depasesc limitele tehnologiei audio continua sa plaseze compania in fruntea inovatiei din domeniu.

Astazi, fiecare produs Bang & Olufsen este caracterizat de combinatia unica de sunet de calitate, design atemporal si maiestrie de neegalat. Produsele audio inovatoare si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *