articole

ViewSonic si Pantone au anuntat tombola online “Deveniti experti in culori”

Raspunsurile la intrebari reprezinta o sansa de a castiga un monitor ColorPro VP2768a validat Pantone

ViewSonic, lider global pe piata solutiilor de afisare, si Pantone®, autoritatea globala in domeniul culorilor, au anuntat tombola online comuna “Deveniti experti in culori“Become a Color Expert”. Incepand cu data de 10 martie 2021, cei care raspund corect la intrebari legate de Pantone si monitoarele ColorPro VP68a pe pagina dedicata campaniei vor primi sansa de a castiga un monitor profesional ColorPro VP2768a validat Pantone, plus alte premii speciale Pantone.

Ne bucuram sa colaboram cu Pantone pentru a gazdui aceasta campanie axata pe creatie si invitam pe toata lumea sa participe, pentru a-si imbunatati cunostintele legate de culori si pentru a obtine o sansa de a castiga monitorul nostru ColorPro VP2768a validat Pantone“, a spus Oscar Lin, sef al diviziei de monitoare la ViewSonic, completand: “Validarea Pantone demonstreaza ca monitorul VP2768a asigura o acuratete deosebita a culorilor, potrivita pentru creatorii de continut. Vom continua colaborarea stransa cu Pantone, pentru ca pe viitor sa putem oferi si mai multe monitoare validate Pantone.

”Monitoarele profesionale ColorPro VP68a indeplinesc toate cerintele Pantone, trecand toate testele de simulare Pantone® Formula Guide, oferind culori realiste, vii si fidele. Prin lansarea campaniei ‘Deveniti experti in culori’ impreuna cu ViewSonic, continuam parteneriatul strans pe care il avem, al carui scop este acela de a oferi culori vii si fidele creatorilor de continut din toata lumea”, a declarat Iain Trevor Pike, director pentru licentiere Pantone.

Campania “Deveniti experti in culori” se desfasoara in perioada 10 martie – 11 aprilie. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti si anuntati pe data de 26 aprilie 2021. Participantii trebuie sa raspunda la patru intrebari despre Pantone si despre monitoarele ColorPro VP68a. Cei care vor raspunde corect la toate intrebarile vor lua parte la tombola. Pe langa sansa de a castiga un monitor ColorPro VP2768a, participantii pot primi diverse premii speciale, proiectate folosind Pantone Color of the Year 2021, PANTONE 17-5104 Ultimate Gray si PANTONE 13-0647 Illuminating.

Monitoarele ViewSonic ColorPro VP68a sunt proiectate pentru creatorii de continut care apreciaza acuratetea si precizia culorilor. Gama a fost testata riguros, trecand benchmark-urile de validare Pantone, bazate pe intreaga gama de culori Pantone Formula Guide, astfel ca acoperirea spectrului sRGB este de 100%. Monitoarele VP68a permit calibrare hardware folosind solutia software ViewSonic Colorbration, garantand acuratetea si consistenta culorilor pe termen lung, prin punerea la dispozitia utilizatorilor a celei modalitatii de calibrare de culoare cu cel mai ridicat nivel de calitate.

Pentru mai multe detalii cu privire la campanie, vizitati pagina web dedicata. Printre premii, se numara:

  • Marele premiu 2x monitor ViewSonic ColorProTM  VP2768a de 27”
  • Premiul al doilea 7x ghid de culoare editie limitata Pantone® Color of the Year 2021
  • Premiul al treilea 7x cana in editie limitata Pantone® Color of the Year 2021
  • Premiul al patrulea 7x agenda in editie limitata Pantone® Color of the Year 2021
  • Premiul al cincilea 7x breloc editie limitata Pantone® Color of the Year 2021

Fondata in anul 1987 in California, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale, ce activeaza in peste 100 tari. Folosindu-se de spiritul sau inovator si de viziunea sa, ViewSonic creeaza hardware si solutii software complexe, printre care monitoare, video-proiectoare, sisteme de afisare publica digitala, solutii de afisare interactive ViewBoard si ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 30 ani de experienta pe piata solutiilor de afisare, ViewSonic s-a impus prin furnizarea de solutii fiabile pentru educatie, intreprinderi, consumatori si profesionisti si prin sustinerea utilizatorilor sa “Observe Diferenta. – See the Difference.” Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati www.viewsonic.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *