articole, Comunicat de presa

Bang & Olufsen LANSEAZA BEOSOUND LEVEL, O BOXA PUTERNICA, CREATA PENTRU A FI mobila

Bang & Olufsen a lansat astazi Beosound Level, o boxa portabila wireless pentru acasa, ce produce un sunet impresionant, este de o maiestrie de neegalat si prezinta un design modular care ii creste longevitatea. Cu aspectul sau subtire si manerul incastrat, portabilitatea este esenta lui Beosound Level. Indiferent daca este pozitionat la verticala in bucatarie asezat pe o masa sau atarnat gratios pe perete, boxa isi schimba in mod inteligent setarile pentru a oferi o experienta exceptionala de ascultare a muzicii din orice pozitie s-ar afla si din orice camera.

Screenshot 2021-02-17 094239

„Beosound Level este boxa suprema pentru persoanele care doresc flexibilitatea si comoditatea unei boxe portabile, dar care nu doresc sa renunte la calitatea sunetului si a conectivitatii intre mai multe camere ce creaza cea mai buna experienta de ascultare a muzicii. Functioneaza in mod usor cu Spotify Connect, AirPlay 2 si Chromecast si, datorita designului modular al Beosound Level, ne-am asigurat si pentru viitor, acesta fiind capabil sa poata reda calitatea sunetului pentru care suntem cunoscuti pentru multi ani de acum inainte.”, spune Christoffer Poulsen, vicepresedintele si directorul departamentului de management de produs al Bang & Olufsen.

Screenshot 2021-02-17 094223
Beosound Level poate fi mutat cu usurinta in jurul casei si chiar dus in gradina datorita tehnologiei sale fara fir si a standardului IP54 de rezitenta la praf si stropi de apa. Interfata cu utilizatorul este integrata perfect in cadrul de aluminiu al boxei, iar butoanele pot fi activate prin atingerea usoara, permitand astfel alegerea melodiilor sau a posturilor de radio preferate fara efort. La apropierea fata de boxa, Beosound Level se va aprinde automat datorita senzorilor de proximitate ce ajusteaza luminozitatea boxei in functie de momentul zilei (zi sau noapte). Atunci cand interactiunea cu boxa este incheiata, lumina acesteia se va stinge usor, permitand designului minimalist sa vina in centrul atentiei.O expresie pura a designului atemporal al lui Torsten Valeur, creata la Fabrica 5 din Struer, Danemarca, Beosound Level ne arata expertiza de neegalat a Bang & Olufsen in fabricarea aluminiului chiar prin cadrul sau din aluminiu sablat perlat. Folosind materiale care fac tehnologia mai naturala si care se potrivesc oricarui interior, carcasa boxei poate fi confectionata dintr-un furnir natural de stejar, ce a fost tratat pentru a evidentia granulatia naturala si textura lemnului, amintind astfel de mobilierul scandinav de lux; sau din material textil Kvadrat de culoare gri inchis fara cusaturi ce face ca Beosound Level sa fie imbietor la atingere si atragator din punct de vedere vizual din orice unghi.

Screenshot 2021-02-17 094207

O EXPERIENTA ELEGANTA DE INCARCARE

Cand este timpul pentru a fi incarcat, Beosound Level beneficiaza de optiuni unice de incarcare, incluzând varianta de încarcare Easy Charge Solution reprezentata de o mufa magnetica din aluminiu care se ataseaza perfect pe partea din spate a boxei. Acest design inovator face incarcarea usoara, eleganta si la fel de sic precum boxa in sine, astfel incat incarcatorul sa poata fi lasat pe orice suprafata cu mandrie. Bang & Olufsen au proiectat si un suport de perete optional ce permite incarcarea difuzorul in timp ce acesta reda muzica si din care boxa poate fi mutata cu usurinta atunci cand doriti ca muzica sa va fie alaturi.

SUNET SUPERIOR, CREAT PENTRU A FI MOBIL

Cu o putere de de 105 wati, Beosound Level ofera o claritate excelenta si un bas dinamic datorita configuratiei sale puternice cu cinci drivere, dintre care doua woofere de 4”, un full range driver de 2”, doua tweetere de 0,8” si amplificatoare cu distorsiune redusa ce permit adaptarea sunetului si ofera o capacitate de bas de 79dB si 96dB in intensitate medie.

Beosound Level dispune de functii acustice avansate pe mai multe canale, inclusiv compensarea activa de ultima generatie a anomaliilor camerei avand o capacitate de redare a muzicii la volum normal de aproximativ 16 ore. Acest lucru este posibil prin analiza inteligenta a comportamentului si reglarea continua a consumului de energie boxei.

Arhitectura audio a Beosound Level a fost creata pentru a regla automat setarile acustice de la 180 la 360 de grade in functie de de pozitionare, fiind astfel optimizata experienta auditiva.

LONGEVITATE IMBUNATATITA PRIN INTERMEDIUL DESIGN-ULUI

Bang & Olufsen este renumit pentru produsele sale ce raman de actualitate lungi perioade de timp, iar cu Beosound Level, compania introduce si noi solutii pentru combaterea demodarii tehnologiei, imbunatatirea eficientei resurselor si imbunatatirea longevitatii. In plus fata de aspectul sau atemporal, Beosound Level a fost proiectat modular pentru intretinerea si repararea usoara, clientii fiind capabili sa efecteze operatiuni simple, precum inlocuirea bateriei, in timp ce personalului autorizat pentru reparatii va avea access facil la partile importante ale boxei.

Beosound Level vine cu noul modul de streaming de la Bang & Olufsen ce este usor de schimbat si care va fi disponibil pe viitoarele boxe dedicate casei ale companiei. Modulul a fost incarcat cu suficienta putere de procesare si tehnologie de conectivitate pentru a primi noi actualizari dedicate performantei timp de multi ani de acum inainte. Acesta poate fi accesat cu usurinta pentru schimburi si reconectare la placa principala ca solutie pentru reparatii. In cazul in care conectivitatea si tehnologia de streaming de care dispune va devni invechita in timp, modulul va putea fi inlocuit cu cea mai recenta versiune. Aceasta inseamna ca boxa poate fi mentinuta la standardele actuale prin actualizarea permanenta ce va face posibila livrarea unei experiente audio extraordinare pe termen lung.

Bang & Olufsen va continua sa produca carcasele frontale usor de schimbat in variante din materiale si culori noi, astfel incat difuzorul sa poata evolua in functie de stilul si identitatea personala a clientilor, oferind in acelasi timp un element de lux oricarui interior. Profilului eficient al resurselor lui Beosound Level, i se adauga un corp creat dintr-un material polimeric recirculat de inalta performanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *