articole, Comunicat de presa

TASTATURA ANALOGICĂ RAZER HUNTSMAN V2 INTRODUCE OPȚIUNI AVANSATE DE CONTROL

Tastatura Huntsman V2 Analog încorporează noile switch-uri revoluționare Razer Analog Optical, care permit ajustarea completă și stabilirea a două puncte de acționare pentru fiecare tastă, oferind astfel un nivel de control nemaiîntâlnit   
 BUCUREȘTI, 5 februarie 2021 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat azi noul Razer Huntsman V2 Analog, o tastatură bogată în caracteristici inovatoare precum noile switch-uri Razer Analog Optical. Prin implementarea controlului analogic, mișcarea direcțională avansată este în sfârșit disponibilă și pe PC, fără utilizarea unui controller. Jucătorii pot debloca noi opțiuni de control având posibilitatea să configureze și să programeze fiecare apăsare de tastă la nivel de milimetru.

Noile Razer Analog Optical Switches

Noul Razer Analog Optical Switch nu reprezintă doar o nouă etapă importantă în evoluția switch-urilor de tastatură, dar și un nou pas către o experiență de gaming nemaiîntâlnită. Inovația radicală combină trei componente: controlul analogic, punctele de acționare ajustabile și punctele de acționare în doi pași.

  • Control analogic (Analog Input):Controlul analogic emulează mișcările unui joystick analogic, pentru o experiență de utilizare mai lină, dar și mai nuanțată, care oferă o manevrabilitate avansată. Astfel sunt eliminate limitările schemei WASD cu 8 direcții, utilizatorii putând să se miște cu adevărat într-un unghi de 360 de grade. Beneficiile evidente ale acestei tehnologii se manifestă în jocurile optimizate pentru folosirea de controller cum ar fi jocurile third-person, shooterele multi-platform, jocurile de curse sau simulatoarele de vehicule (camioane, tancuri etc.).
  • Puncte de acționare ajustabile: Jucătorii pot configura și ajusta liber punctele de acționare a fiecărei taste, pentru a se potrivi cu stilul lor de joacă. Astfel, ei pot alege punctele de acționare pornind de la un răspuns rapid setat la 1.5mm până la puncte care să necesite mai multă determinare, setate la valoarea maximă 3.6mm.
  • Puncte de acționare duble: Punctele de acționare duble permit ca o apăsare de tastă să declanșeze două funcții programate folosind două puncte diferite de acționare. Astfel, se dublează funcționalitatea fiecărei taste și se ușurează executarea unor mișcări sau combo-uri, cum ar fi selectarea și aruncarea unei grenade folosind o singură tastă.

“Inovația este unul dintre cele mai importate aspecte pentru noi când vine vorba de switch-urile folosite în tastaturile de gaming. Prin multiple sesiuni de testare și dezvoltare desfășurate cu implicarea comunității noastre, am conceput un nou switch care deschide calea către o experiență de gaming complet nouă,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Cu noua tehnologie Razer Analog Optical Switch, jucătorii pot profita pe deplin de potențialul gaming-ului pe PC și se pot bucura de un control absolut.”

Bazate pe deosebit de popularele Razer Optical Switches, noile Analog Optical Switches se folosesc de viteza luminii când vine vorba de acționarea tastelor. Razer Analog Optical Switches urmăresc cantitatea de lumină ce trece prin switch și astfel pot detecta extrem de precis distanța parcursă de o tastă în momentul în care este apăsat. Spre deosebire de switch-urile mecanice tradiționale, noile switch-uri necesită mai puține componente mecanice și contacte metalice, datorită folosirii luminii.  Fără contacte fizice care se degradează în timp , aceste switch-uri pot să reziste până la 100 de milioane de acționări.

Îmbunătățiri bazate pe răspunsul comunității

Fiind cel mai nou membru al gamei de produse Huntsman, noul Razer Huntsman V2 Analog include și alte îmbunătățiri bazate pe răspunsul primit din partea comunității de utilizatori, legat de Huntsman Elite. Astfel, s-a păstrat forma și rotița digitală pentru controlul media, ele fiind preferate de utilizatori.

Datorită nenumăratelor cereri, au fost încorporate taste produse folosind tehnologia ”doubleshot PBT”, cu un efect tactil texturat și o fiabilitate sporită, iar rândul inferior de taste este standardizat pentru a extinde opțiunile de personalizare. Razer utilizează un proces de turnare a plasticului denumit doubleshot, ce oferă o rezistență mult mai mare a fiecărei taste, prin comparație cu tastele obișnuite realizate din plastic ABS, ce pot fi găsite pe majoritatea tastaturilor de pe piață. Noile taste PBT vor fi disponibile și pe  tastaturile cu layout regional precum engleză Marea Britanie, germană, franceză, nordică, rusă, spaniolă și japoneză. Razer oferă un plus de opțiuni de personalizare sub forma PBT Keycap Upgrade Sets comercializate spearat în culorile Classic Black, Quartz Pink, Mercury White și Razer Green.

Noul Huntsman V2 Analog include și opțiuni extinse de conectivitate. Pentru a fi mai versatile și mai convenabile, noile tastaturi sunt alimentate printr-un singur cablu cu înveliș de fibră împletită, cel de-al doilea cablu servind ca passthrough de  USB 3.0. Utilizatorii pot alege între USB Type-C și USB 3.0 Type-A prin intermediul adaptorului inclus.

Integrare Razer Chroma

Noul Huntsman V2 Analog este alegerea ideală pentru orice sistem de gaming echipat cu soluții de iluminare RGB Chroma. Călcând pe urmele predecesorilor săi, noua tastatură dispune de iluminare tip underglow pe tot perimetrul bazei sale. Mai mult, de acum este iluminat și suportul de încheieturi capitonat cu imitație de piele cu efect de pluș, care se conectează magnetic cu tastatura.

Jucătorii pot alege dintr-o serie de efecte de iluminare și dintre până la 16,8 milioane de culori folosind aplicația Razer Synapse 3. În plus, cele mai populare jocuri ale momentului integrează tehnologia Razer Chroma, controlând efectele de iluminare în funcție de acțiunea din joc.

Experiența Razer Chroma poate fi extinsă și la alte dispozitive pentru a obține o experiență vizuală captivantă. Utilizatorii de Razer Huntsman V2 Analog își pot sincroniza tastatura cu alte produse compatibile cu Razer Chroma, inclusiv soluțiile de iluminare inteligentă compatibile de tip Philips Hue®.

Noile switch-uri Razer Analog Optical, gama largă de îmbunătățiri precum noile taste ”doubleshot PBT”, dar și opțiunile de conectivitate extinse, alături de suportul Razer Chroma, fac din noul Razer Huntsman Analog cea mai avansată și cea mai versatilă tastatură Razer, acest model oferind și cele mai bogate opțiuni de personalizare.

DESPRE HUNTSMAN V2 ANALOG

  • Switch-uri Razer™ Analog Optical
  • Durată de viață a tastelor de până la 100 de milioane de apăsări
  • Sistem de iluminare Razer Chroma™ RGB ce se poate personaliza alegând dintre 16,8 milioane de culori
  • Taste Razer Doubleshot PBT
  • Adaptor USB Type-C / USB Type-A
  • Passthrough USB 3.0
  • Iluminare de jur împrejur
  • Suport de încheieturi magnetic capitonat cu piele artificială cu efect de pluș
  • Rotiță digitală multifuncțională și 4 taste media
  • Taste complet programabile, cu posibilitatea de a înregistra comenzi macro în timpul jocului
  • Stocare hibridă integrată – pot fi stocate până la 5 profiluri
  • Tehnologie N-key roll-over cu anti-ghosting
  • Opțiune Gaming Mode
  • Cablu cu înveliș de fibră împletită
  • Ultrapolling de 1000Hz
  • Suprafață superioară din aluminiu mat

Pentru mai multe informații vizitați această pagină.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

269.99 Euro
Pe Razer.com: disponibil acum
În oferta partenerilor de retail autorizați: începând cu 9 februarie 2021

 

LAYOUT-URI DISPONIBILE

  • US
  • UK
  • German
  • French
  • Nordic
  • Spanish
  • Russian
  • Japanese

 

IMAGINI

Kit de presă Razer Huntsman V2 Analog LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *