articole, Comunicat de presa

ViewSonic a lansat la nivel international campania “Anul culorilor”

Un centru digital pentru toti creatorii de continut aflati in cautare de inspiratie sau care doresc sa isi impartaseasca propriile creatii

Bucuresti, Romania (1 februarie 2021) – ViewSonic*, lider global pe piata solutiilorde afisare, a lansat in jurul produselor ColorPro campania “Anul Culorilor”, care se va desfasura la nivel international pe durata intregului an, de la 1 februarie pana pe data de 30 noiembrie 2021. In fiecare luna, participantii vor fi invitati sa publice fotografii pe pagina de Instagram ColorPro, folosind hashtag-ul #MyVisionPrecisely. Campania isi propune sa puna bazele unui centru digital, in cadrul caruia creatorii de continut sa isi poata prezenta creatiile si sa devina parte a unei comunitati mai largi de fotografi, designeri si artisti. Mai mult decat atat, ViewSonic va evalua capodoperele si, in fiecare zi dupa amiaza va anunta cate un castigator, care ca primi un monitor profesional ColorPro VP2785-2K.

Odinioara normale si fericite, vietile noastre au fost tulburate de pandemie pentru o perioada mult prea lunga de timp. Prin intermediul campaniei ‘Anul culorilor’, speram sa oferim o raza de soare in acest nor interminabil si sa dam o coloristica splendida acestui nou an”, a spus Oscar Lin, Sef al Diviziei de monitoare la ViewSonic, completand: “Ne dorim sa incurajam oamenii din toate colturile lumii sa isi dea frau liber imaginatiei pentru a da splendoare si culoare paginii noastre de Instagram, care se va transforma in acest fel intr-un centru de energie pozitiva si inspiratie. Suntem nerabdatori sa vedem capodoperele unice ale creatorilor din toata lumea.”

 

Anul acesta, pagina Instagram ColorPro va fi patronata de culoare, axandu-se pe o culoare, in jurul careia va cladi intregul continut in fiecare luna. Toate culorile au fost alese pentru un motiv anume, precum sarbatori sau anotimpuri asociate cu luna aferenta. Candidaturile pentru culoarea lunii martie – „rosu” – vor fi admise incepand cu data de 1 februarie, pana la sfarsitul lunii. ViewSonic va anunta castigatorul pe data de 15 martie. La sfarsitul anului 2021, lucrarea preferata a audientei va fi, la randul ei, anuntata public.

Pentru a exemplifica mai bine modalitatea de participare, lunile ianuarie si februarie reprezinta luni de proba. Renee Robyn, renumit fotograf si artist digital din Statele Unite, este oaspetele de onoare al lunii ianuarie. Ea reprezinta adeseori subiectul povestilor ColorPro pe Instagram, iar creatiile ei legate de culoarea lunii ianuarie – „Albastru ColorPro” – sunt de asemenea prezente pe pagina Instagram ColorPro; culoarea lunii februarie rezoneaza cu una dintre culorile Pantone ale anului 2021 – „Galben inviorator” – care este asociata cu optimism si vitalitate.

Familia de monitoare profesionale ColorPro imbina intr-un mod uimitor arta si stiinta culorilor. Ele sunt proiectate pentru fotografi, designeri video si creatori de continut. Pe durata acestei campanii, ViewSonic a invitat 12 artisti influenceri din toata lumea pentru a realiza imagini superbe, cu culori fidele, realiste. Acestia vor impartasi si propriile pareri si perspective cu privire la semnificatia culorilor.

Va invitam sa deveniti parte componenta a paletei de culori. Pentru a vedea cele mai noi candidaturi, vizitati pagina Instagram ColorPro oficiala.

Detaliile campaniei “Anul culorilor” *

  • Perioada de participare:1 februarie 2021 – 30 noiembrie 2021.
  • Modalitate de participare:
  • Urmareste pagina Instagram ColorPro oficiala.
  • Publica o fotografie legata de culoarea lunii folosind un cont Instagram public.
  • Adauga fotografiei o eticheta cu pagina Instagram ColorPro oficiala.
  • Adauga Hashtag-ul “#MyVisionPrecisely” si tara (e.g., #USA, #Japan) in postare.
  • Alegerea castigatorului:Toate candidaturile vor fi evaluate in functie de impactul general, originalitate, creativitate, culoare si nuanta. Creatia castigatoare va fi anuntata pe Instagram pe data de 15 a fiecarei luni.
  • Premiul:Cate un monitor profesional ColorPro VP2785-2K pentru fiecare castigator lunar.

*Termeni si conditii.

Fondata in anul 1987 in California, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale, ce activeaza in peste 100 tari. Folosindu-se de spiritul sau inovator si de viziunea sa, ViewSonic creeaza hardware si solutii software complexe, printre care monitoare, video-proiectoare, sisteme de afisare publica digitala, solutii de afisare interactive ViewBoard si ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 30 ani de experienta pe piata solutiilor de afisare, ViewSonic s-a impus prin furnizarea de solutii fiabile pentru educatie, intreprinderi, consumatori si profesionisti si prin sustinerea utilizatorilor sa “Observe Diferenta.” Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati www.viewsonic.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *