articole, Comunicat de presa

Motorola a devenit partener oficial al echipei de NBA – Brooklyn Nets

București, 01 februarie 2021: Motorola și cunoscuta echipă de NBA Brooklyn Nets au anunțat un parteneriat pentru noul sezon NBA. În cadrul colaborării, logoul  Motorola „batwing” se va regăsi  în partea stângă, frontal, pe toate tricourile cunoscutei echipe de baschet.

Logoul Motorola se va regăsi și pe tricourile de antrenament ale echipei NBA, iar brandul Motorola va fi, de asemenea, în permanență prezent pe terenul propriu al celor de la Brooklyn Nets prin intermediul panourilor publicitare. Parteneriatul strategic încheiat între Motorola și Brooklyn Nets are la bază susținerea tinerilor fără posibilități din învățământul public din SUA, prin programele educaționale STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică). Parteneriatul este parte a programului internațional de marketing al echipei, Motorola devenind partener oficial de comunicare și furnizor de smartphoneuri pentru Brooklyn Nets.

 

Ne-am dorit ca partener o companie cu ale cărei valori să fim aliniați.” a declarat John Abbamondi, CEO BSE Global. „Am descoperit acest lucru la Motorola. Ambele companii au trecut printr-o reinventare în ultimul an; Motorola prin renașterea iconicului razr și echipa noastră, acum, prin acest registru care a redefinit așteptările pentru Nets. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Motorola și să le aducem în atenție susținătorilor noștri cele mai recente inovații ale brandului.”

 

Motorola și Brooklyn Nets împărtășesc același spirit inovator și pasiunea pentru succes.”, a spus Rudi Kalil, Vicepreședinte și Director General, America de Nord Motorola. „Suntem onorați să vedem cum brandul și valorile noastre sunt reprezentate de această echipă talentată, energică și ambițioasă. Așteptăm cu nerăbdare să ne susținem echipa alături de suporterii din Brooklyn și din întrega lume, și să fim mai aproape de publicul NBA cu gama noastră de smartphoneuri versatile.”

Aici puteți viziona videoclipul de prezentare care îl are drept protagonist pe legendarul Kevin Durant.

Declinare responsabilități

 

MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2020 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *