articole, Comunicat de presa

McDonald’s lansează burgerii Homestyle Crispy Chicken în ediție limitată

București, 25 ianuarie – McDonald’s surprinde consumatorii de pui din România cu noii burgeri în ediție limitată Homestyle Crispy Chicken. Variantele Filet Deluxe și Filet Supreme urmează o rețetă dezvoltată după gusturile românilor, care comandă anual 48 de milioane de produse cu carne de pui în cele 87 de restaurante din țară, McDonald’s devenind una dintre principalele destinații pentru consumul de pui din România.

Noii burgeri Homestyle Crispy Chicken conțin câte o felie generoasă de 100% piept de pui premium, învelită într-o crustă crocantă și delicioasă, reinterpretată în stilul McDonald’s. Crispy Filet Deluxe conține și două felii de bacon și o felie generoasă de brânză topită cu Cheddar, care dau profunzime gustului alături de sosul McBacon, peste care se adaugă salată proaspătă și crocantă. Filet Supreme pune în valoare aceeași felie întreagă de piept de pui auriu și crocant cu două felii de roșii proaspete, salată și sos Caesar, toate așezate pe un pat de brânză, între două chifle cu semințe de mac și susan. Toate ingredientele sunt atent selecționate și toți producătorii respectă standardele de calitate McDonald’s pentru a le clienților cele mai gustoase produse.

„În 2021, ne dorim să fim și mai aproape de gusturile românilor, așadar am decis să îi surprindem, încă de la începutul anului, cu noi rețete create special pentru ei. Ne bucurăm să răspundem preferințelor clienților noștri care aleg foarte des produsele cu carne de pui, de aceea dezvoltăm constant noi rețete și testăm diferite combinații de gusturi care să satisfacă apetitul crescut al consumatorilor de pui.” a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Filet Supreme

Noii burgeri Homestyle Crispy Chicken vor fi disponibili în toate cele 87  de restaurante McDonald’s, la McDrive și prin McDelivery până pe 4 martie 2021, în limita stocului disponibil.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 87 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 42 restaurante cu McDrive și 42 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.500 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate și servite de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

Pentru mai multe informații vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

 Filet Deluxe

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 160 de restaurante în șase țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, și alte companii globale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *