articole, Comunicat de presa

Sony își anunță prezența digitală la CES 2021 – Prezentare generală

Conferințe de presă online la CES și resurse puse la dispoziție de companie pentru informarea și susținerea creatorilor de conținut

7 ianuarie, 2021 – Sony, companie prezentă ca expozant la Consumer Electronics Show (CES) pentru cel de-al 50-lea an, a anunțat astăzi detalii despre participarea sa digitală la viitorul eveniment online din 2021. Compania își va prezenta inovațiile în calitate de companie din domeniul divertismentului creativ cu o fundație solidă în tehnologie la evenimentul digital din acest an, care va avea loc în intervalul 11-14 ianuarie.

Sony îi încurajează pe participanții la CES 2021 să ia parte la conferințele de presă live și la prezentări pe platforma oficială CES, și îi invită, de asemenea, să interacționeze cu întregul conținut Sony gratuit, disponibil publicului pe propria platformă digitală Sony, numită „Sony Square” (square.sony.com). Membrii mass-media pot accesa și descărca resurse și materiale suplimentare Sony referitoare la CES și de pe site-ul Consumer Technology Association (CTA) sau de pe platforma Sony Square, menționată mai sus.

Directori Sony la nivel global vor participa pe platformele digitale CES și Sony Square la următoarele sesiuni:

 11 ianuarie, 10:00 – 10:30 P.M. GMT/11:00 – 11:30 P.M. CET – disponibilă pe platformele CES și Sony Square.

Eveniment de presă digital Sony, alături de Președintele și CEO-ul Sony Corporation, Kenichiro Yoshida, și manageri de top de la Sony Interactive Entertainment, Sony Pictures Entertainment și Sony Music Entertainment. Perspective globale din partea Sony.

 Alăturați-vă conversației folosind hashtagul #SonyCES

Despre Sony Corporation

 Sony Corporation este o companie din domeniul divertismentului cu o fundație solidă în domeniul tehnologiei. De la jocuri și servicii de rețea la muzică, imagini, electronice, semiconductori și servicii financiare, scopul companiei Sony este acela de a aduce emoție, prin puterea creativității și a tehnologiei. Pentru mai multe informații vizitați http://www.sony.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *