articole, Comunicat de presa

Huse și carcase Samsung

#7- synablog.com

Samsung este cel mai comun brand în smartphone-uri de ultimă generație și, logic, în magazinul online etuo.ro vei găsi o cantitate imensă de huse de telefon Samsung. Gigantul coreean ne ispitește în fiecare zi cu modele noi, dar etuo.ro va oferi neobosit noile modele și va fi întotdeauna primul care îți poate oferi accesoriile necesare pentru telefonul tău mobil. Aici vei găsi, de asemenea, huse originale din piele ecologică de calitate, clapete cu magnet, huse din silicon, protecții pentru ecran din sticlă securizată și folie și multe altele tipuri de protecții la cele mai bune prețuri.

Să presupunem că ai cumpărat un smartphone nou. Probabil că majoritatea dintre voi cumpărați imediat o protecție pentru ecran. Și acest lucru este normal – în ultimul timp smartphone-urile devin tot mai scumpe și este bine să le oferi o protecție maximă. Cu toate acestea, varietatea de protecții este atât de mare, încât alegerea devine tot mai dificilă. Cu alte cuvinte – este important să navighezi în această junglă de huse pentru Samsung și să știi în ce anume diferă una de cealaltă. Și acest lucru este necesar pentru a alege cea mai potrivită husă de protecție pentru smartphone-ul tău.

Huse de protecție Samsung

Selecția de huse pentru smartphone Samsung în magazinul online etuo.ro, te va surprinde cu caracteristici inovatoare, pe care cu greu le-ai observa la un accesoriu mobil, cu manopera sa de înaltă calitate și aspectul elegant. Fie că alegi o carcasă elegantă pentru dispozitivul Samsung din piele ecologică, fie că alegi o husă din silicon discret sau o carcasă din metal pentru spate, calitatea accesoriilor de siguranță te va impresiona. De asemenea, prețul este incredibil de mic și ți-l poți permite. Tot ce trebuie să faci este să vizualizezi catalogul online.

Clapeta care acoperă strâns dispozitivul, nu te izolează de evenimentele din spațiul web. O atingere ușoară la suprafața carcasei, este suficientă pentru a-ți controla smartphone-ul fără a îndepărta constant partea din față a husei. Carcasa modernă pentru Samsung Galaxy are o funcție de deblocare și blocare automată, iar pielea ecologică de înaltă calitate protejează carcasa de orice influență externă.

Cea mai impresionantă husă Book din magazinul online Etuo, este realizată din material de înaltă calitate și se combină armonios cu prețul extrem de accesibil, o combinație care nu trebuie trecută cu vederea. Magazinele online etuo.ro oferă, de asemenea, o mare varietate de huse book, standard, flip / clapă, Book Flip Case realizate din materiale de primă clasă,  și care sunt cea mai inteligentă protecție pe care o poți alege pentru dispozitivul tău Samsung. Toate husele Samsung au o închidere magnetică stabilă, un tampon interior moale pentru protecție suplimentară a dispozitivului și acces la toate porturile, butoanele și camera încorporată. Compartimentele interne pentru carduri și bancnote îți permit să uiți de portofel.

Huse de protecție Samsung

Husa pentru spatele telefonului Samsung S4 este concepută pentru a proteja în mod eficient partea din spate a carcasei de murdărie și deformare. Accesoriul este prezentat în diverse culori atractive și poate fi folosit pentru echiparea Samsung Galaxy S4. Materialul de înaltă calitate garantează o durată lungă de viață.

Accesoriul de protecție îți permite să înlocuiești elementul uzat al dispozitivului și să-i actualizezi aspectul. Husa de pe spate este echipată cu toate decupajele necesare pentru cameră, difuzor și comenzi. Toate husele pentru Samsung au un design original de montare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *