articole, Comunicat de presa

Cauți un parfum oriental potrivit pentru iarnă? Iată ce ingrediente trebuie să conțină!

#4- synablog.com

Acele arome care fac parte din categoria parfumurilor orientale includ adesea note picante care provin din părți exotice ale lumii, de obicei , din Orientul Mijlociu, și anume: scorțișoară, cuișoare, vanilie, piper, nucșoară, chihlimbar, etc. Clasificarea „picant oriental” este un accent oriental accentuat de aceste note.

Datorită faptului că mirosul acestor parfumuri orientale originale sunt puternice și senzuale, fac ca ele să fie cele mai potrivite pentru sezonul rece, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Caramelul este una dintre cele mai folosite note pentru parfumurile de seară și conferă un miros proaspăt și dulce pielii tale. Este un parfum foarte ușor de reținut și mulți parfumieri l-au ales astăzi în liniile lor de parfum. Aroma orientală de caramel și fructe, nota de care ai nevoie pentru seară este, de asemenea, foarte tinerească.

Parfumurile orientale sunt împărțite în mai multe subcategorii, inclusiv orientale florale, orientale blânde, orientale lemnoase etc., în funcție de amestecul de note de parfum. Iată câteva dintre notele care fac ca un parfum oriental să merite numele său și să devină alegerea potrivită pentru zilele și nopțile de iarnă:

Scorțișoară

Acest condiment dulce și senzual este utilizat pe scară largă în industria alimentară, dar, de asemenea, face o notă foarte distinctivă în parfumuri. Cu excepția gustului său unic, este popular și pentru proprietățile sale afrodisiace. Scorțișoara se amesteca foarte bine cu notele de citrice din parfumuri. Este un fapt curios că sunt mulți oameni care își fac propriile parfumuri de scorțișoară de casă!

Cuișoarele

Deși majoritatea oamenilor consideră că este vorba de un condiment (datorită parfumului puternic și unic), este de fapt un mugur de flori uscat. La fel ca scorțișoara, cuișoarele sunt utilizate pe scară largă atât în industria alimentară, cât și în parfumerie. În afară de aceasta, este utilizat și în medicină, ca și calmant al durerii.

Vanilie

Producția de vanilie naturală este un proces foarte consumator de timp și costisitor, motiv pentru care există multe case de parfumuri care folosesc în schimb versiunea sa sintetică.

Tămâia

Folosită în principal în scopuri religioase, tămâia și-a găsit locul și în lumea parfumeriei contemporane. De-a lungul anilor, tămâia a jucat un rol important în aproape fiecare cultură din lume. Astăzi, este folosit ca o notă de parfum în multe parfumuri orientale datorită aromei sale calde și reconfortante.

Chihlimbar

Fermecător și cald, chihlimbarul este un alt ingredient de parfum preferat pentru parfumurile orientale. De fapt, chihlimbarul nu este o notă – este mai degrabă o senzație de parfum. Dacă îți dorești un parfum oriental de înaltă calitate, cu o aromă intensă de chihlimbar, atunci Maahir Lattafa este alegerea potrivită.

Lemn de santal

O aromă orientală clasică, lemnul de santal este renumit pentru aroma sa lemnoasă moale, dulce și bogată. Este o notă foarte puternică, care o face perfectă pentru un parfum semnat.

Este cunoscut faptul că parfumurile orientale se numără printre cele mai bine vândute parfumuri din întreaga lume. Nu este o surpriză, deoarece aceste parfumuri calde și sexy sunt foarte durabile, profunde și distincte. Și, în plus, sunt ideale pentru perioada rece a anului. Ai un parfum preferat printre parfumurile orientale ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *