articole, Comunicat de presa

Trăiește experiența cinematografică la superlativ cu Seria EP660 de la TCL

Seria EP660 se mândrește cu faptul că oferă experiența TV absolută prin caracteristicile deosebite pe care le înglobează la nivel de imagine, sunet, conectivitate, viteză și design. Calitatea ireproșabilă a culorilor asigurată de tehnologia Ultra High Definition, rezoluția 4K HRD, sistemul Dolby Audio care îți oferă un sunet de o calitate excepțională, și diagonala de 190 cm transformă televizorul 75EP660 într-un motiv de mândrie pentru orice cumpărător.Screenshot 2020-12-11 112821

În plus, ce e extraordinar e că seria EP660 beneficiază de tehnologia Smart HDR, care  aduce îmbunătățiri nativului HDR și transformă SDR (Standard Dynamic Range) în HDR (High Dynamic Range).

Mai exact, funcționalitatea inteligentă Smart HDR înseamnă că vizionarea este redată prin conținut de o calitate deosebită. În practică, pe scene întunecate este suplimentat nivelul de luminozitate pentru a exprima obiecte ascunse în umbre mai întunecate, iar pe scene mai luminoase crește nivelul de contrast pentru a diferenția obiectele de fundal. În acest mod, imaginile de la televizor pot oferi o gamă mai largă de culori, cu luminozitate îmbunătățită şi gradații mai subtile între nuanțele cele mai profunde de negru şi nivelul maximum de alb.

Astfel, imaginea este mai stratificată, mai bogată, rezultând mai multe detalii pe ecran, oferind o experiența cât mai reală, ca și cum ai fi în mijlocul acțiunii.

Această integrare deosebită este dovada promisiunii TCL de a aduce pe piață cea mai avansată tehnologie, care îți oferă experiența de cinematograf digital direct la tine acasă.Screenshot 2020-12-11 112840

Totodată, seria EP660 oferă tehnologia Micro Dimming, care analizează imaginea televizorului în aproximativ o sută de zone separate pentru a adapta luminozitatea, lucru care are un efect fascinant asupra calității vizionării, în special, în întuneric.

Având cea mai avansată tehnologie de procesare a imaginilor care combină 4K-UHD, HDR, Micro Dimming și panou pe 10 biți, televizorul ajunge la un Picture Performance Index (PPI) de 1200.

Și când credeai că seria EP660 nu poate să te mai surprindă, afli că are și
Android TV cu Google Assistant Ready (pregatit) * / ** și Google Voice Search, care îți permit să vorbești cu televizorul și să îl înveți care sunt preferințele tale de vizionare. Google Assistant este intuitiv, cu cât îl folosești mai mult cu atât învață ce îți place și răspunde repede nevoilor tale. Îți găsește filmul preferat, îți spune rezultatele competițiilor sportive care te interesează, adaptează setările televizorului în funcție de opțiunile tale de vizionare în timp real. Practic, poți să te uiți la programul care rulează pe televizor și prin Google Assistant să modifici luminozitatea, contrastul sau volumul. Înglobarea inteligenței artificiale în experiența TV rămâne promisiunea și dezideratul TCL pentru experiențe unice de vizionare.

* Google Assistant este disponibil în anumite limbi și țări și necesită o conexiune la internet. Se pot aplica o serie de costuri pentru consumul de date. Disponibilitatea și performanța anumitor funcții și servicii depind de dispozitive și rețele și pot să nu fie disponibile în toate domeniile.

** Google Assistant poate fi folosit cu orice dispozitiv cu Google Assistant integrat, acesta nu este livrat împreună cu televizorul.Screenshot 2020-12-11 112907

Alte caracteristici demne de menționat:

  • Opțiunea Chromecast încorporată îți permite să distribui rapid fotografii, videoclipuri, muzică și alte tipuri de conținut de pe telefonul sau tableta preferată, direct pe televizor;
  • Sistemul Dolby Audio (Dolby AC4, Dolby Audio, Equalizer, Down Firing, Egalizator);
  • Putere difuzoare integrate: 16 W;
  • Acces facil la Netflix și YouTube, vizionare 4K;
  • Acces instant la Google Play Store ca să fii la curent cu noutățile și cu cele mai în vogă aplicații pentru cinema, sport, video, tot ce trebuie să faci este sa le descarci;
  • Amazon Alexa, vocea care este oricând pregătită să redea muzica ta preferată, să îți citească știrile sau să schimbe canalul TV pentru ca tu să te poți bucura și relaxa de beneficiile inteligenței artificiale;
  • Tip procesor: Quad core;
  • Capacitate stocare: 16 GB;
  • Conectivitate wireless: Wi-Fi, Bluetooth;
  • Eficiență energetică: Clasa A
  • Consum energie electrică: 204 W
  • Consum anual energie: 300 kWh

Televizorul din seria EP660 este disponibil acum la eMAG la prețul de doar 6.90060  lei, cu posibilitate de achiziționare și în rate.

Despre TCL

Brandul TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care îți oferă o adevărată experiență cinematografică direct în confortul casei tale.

Punând nevoile consumatorilor în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV la nivel mondial. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare marca TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *