articole, Comunicat de presa

ALERTĂ MEDIA: RAZER ANUNȚĂ NOUL MODEL DE BAZĂ AL LAPTOPULUI BLADE 15, CU PREȚURI PORNIND DE LA 1.599,99 EURO

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial.

CE:  Razer a anunțat noul model Blade 15 Base care reține cele mai apreciate caracteristici ale modelului Blade 15, dar oferă un preț de achiziție mai prietenos, adresându-se în special novicilor și jucătorilor ocazionali, care vor să se bucure de experiența oferită de Razer Blade.

Noul model Razer Blade 15 Base beneficiază de design-ul premium al laptopurilor Razer: un corp de aluminiu realizat cu tehnologia CNC, un finisaj anodizat de culoare negru mat și simbolul inconfundabil Razer.  La fel ca în cazul oricărui model Razer Blade, tastatura beneficiază de iluminare prin tehnologia Razer Chroma RGB și poate fi personalizat alegând dintre 16,8 milioane de culori.

De ambele părți ale tastaturii se regăsesc două boxe care folosesc tehnologia THX® Spatial Audio, oferind astfel o experiență audio mai captivantă. Tehnologia acustică dezvoltată de THX include o varietate de profiluri audio potrivite pentru jocuri, muzică și filme, dar și profiluri de EQ personalizabile.

Forma deosebită este acompaniată de o performanță pe măsură, noul Razer Blade 15 Base fiind echipat cu 16GB de memorie RAM DDR4 RAM, potrivit pentru multitasking, un procesor Intel® Core™ i7-10750H care face față cu brio la orice sarcină și o soluție grafică NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti, pentru a putea rula și cele mai noi jocuri. Pentru a profita din pin de performanța oferită de aceste componente, laptopul Blade 15 Base este livrat cu un ecran cu refresh rate de 120Hz, cu margini ultra-subțiri și o cameră web HD încorporată, perfect pentru muncă, dar și pentru distracție.

Pentru mai multe informații despre modelul Razer Blade 15 Base, vizitați pagina https://www.razer.com/gaming-laptops/razer-blade.

DE CE:  Noul model Razer Blade 15 Base are un preț redus pentru a le permite la cât mai mulți jucători să se bucure de experiența unică oferită de un laptop de gaming din seria  Razer Blade.

CÂND:  Disponibil din 11 noiembrie 2020

UNDE:  Online pe paginaRazer.com, în magazinele RazerStore și în oferta anumitor parteneri de retail

PREȚ: 1.599,99 Euro

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *