articole, Comunicat de presa

Bergerat Monnoyeur este noul distribuitor pentru Sandvik Mobile Crushers and Screens in Romania

Bergerat Monnoyeur (BM), dealer Cat® de peste 90 de ani si parte a Grupului Monnoyeur, anunta preluarea distributiei pe Romania a gamei complexe de echipamente produse de compania Sandvik Mobile Crushers and Screens. BM va fi responsabila atat pentru comercializarea gamei Sandvik de echipamente de concasare si statii de sortare mobile, cat si pentru serviciile post-vanzare aferente acestor echipamente, prin furnizarea de piese de schimb si servicii pentru clientii locali.

Odata cu semnarea contractului care a avut loc in a doua parte a lunii octombrie, Sandvik Mobiles este, de asemenea, incantata sa anunte distributia in Romania prin Bergerat Monnoyeur. Colaborarea cu un distribuitor profesionist si cu experienta consolideaza angajamentul Sandvik de a pune in centrul actiunilor sale “clientul”. De altfel, prin acest nou pateneriat, primii castigatori vor fi clientii pentru ca vor beneficia de avantajul colaborarii cu o companie cu adevarat globala, axata pe furnizarea de produse si servicii premium.

Liviu Neagu, Director general BM Romania declara: „Asocierea celor doua companii ofera oportunitati deosebite pe o piata in plina dezvoltare, in primul rand pentru clientii nostri. Tehnologiile de ultima generatie oferite de Sandvik si experienta inginerilor tehnici BM vor permite consolidarea pozitiei de leader de piata pe segmentele cariere, balastiere si reciclare.”

Dealer Cat din 1929, Bergerat Monnoyeur este o companie consacrata, cu rezultate vizibile pe piata europeana de furnizare de echipamente grele. BM Romania face parte din Grupul Monnoyeur, organizatie cu peste 1.000 de angajati in Romania. Cu sediul principal in Mogosoaia, Bucuresti, BM detine 9 birouri regionale cu 27 de manageri zonali si 62 de ingineri tehnici pe teritoriul Romaniei si al Republicii Moldova.

Suntem incantati sa colaboram cu BM si avem incredere ca aceasta colaborare va deschide noi oportunitati, permitandu-ne sa dezvoltam activitatea Mobiles in Romania. Suntem convinsi ca BM va aduce plus valoare bazei noastre de clienti din regiune, clienti existenti sau clienti viitori, prin intermediul cunostintelor despre clienti, suportul privind intretinerea pentru acestia si prin intermediul unei reputatii excelente pe piata. Suntem incantati de colaborare si asteptam cu nerabdare sa construim un parteneriat puternic si de succes”, a declarat Cristian Rusu, Director de productie pentru Sandvik Crushers and Screens CIS si Europa.

Dedicati calitatii si suportului pentru clienti, Sandvik Mobiles urmareste mereu sa isi extinda si sa isi consolideze reteaua globala de distribuitori, prin parteneriate cu reprezentante solide, de specialitate, care sa asigure comercializarea cu succes a gamei de echipamente mobile pentru minerit, agregate si constructii. Scopul Sandvik Mobiles este acela de a-si ajuta clientii sa obtina cea mai mare valoare adaugata din industrie. Acest lucru este posibil doar prin colaborarea cu cei mai buni potentiali distribuitori, care au capacitatea de a oferi suport rde nivel inalt clientilor locali. Numirea BM in Romania urmeaza parteneriatului de succes cu Bergerat Monnoyeur in Franta de la inceputul anului 2019.

Pe langa sprijinul oferit pentru furnizarea si prestarea de servicii pe piata post-vanzare a echipamentelor noi, de ocazie si de inchiriat, BM ofera si solutii financiare complete clientilor sai. Bergerat Monnoyeur a semnat contractul si si-a inceput operatiunea in calitate de Distribuitor oficial din data de 21 octombrie 2020.

Grupul Sandvik

Sandvik reprezinta un grup de inalta tehnologie si inginerie ce ofera produse si servicii care imbunatatesc productivitatea, profitabilitatea si siguranta clientilor. Detinem pozitii de lider mondial in anumite domenii – utilaje si sisteme de utilaje pentru taierea metalelor; echipamente si unelte, service si solutii tehnice pentru industria miniera si cea a excavarii in roca din cadrul industriei de constructii; produse in oteluri inoxidabile avansate si aliaje speciale, precum si produse pentru incalzirea industriala. In 2019, Grupul numara aproximativ 40.000 de angajati si venituri de aproximativ 100 de miliarde SEK in peste 160 de tari in care opereaza continuu.

Sandvik Mining and Rock Technology

Sandvik Mining and Rock Technology reprezinta o divizie a Grupului Sandvik si este un lider mondial pe piata furnizorilor de echipamente si unelte, servicii si solutii tehnice pentru industria mineritului si cea a constructiilor. Domeniile de aplicare includ forarea rocilor, taierea rocilor, concasare si agregate de screening, incarcare si transport, explorare tuneluri, exploatare miniera si spargere, precum si demolari. In 2019, vanzarile au atins cifra de aproximativ 45 miliarde SEK cu circa 14.000 de angajati implicati in operatiuni.

Grupul Monnoyeur

Grupul Monnoyeur este o afacere de familie fondata in 1906, operand in 16 tari pe 3 continente, ce numara astazi peste 6.200 de angajati. Datorita relatiei sale de incredere si de lunga durata cu parteneri precum Caterpillar, John Deere si Mitsubishi, Grupul Monnoyeur activeaza in domeniul mijloacelor de productie pentru constructii, productie de energie si motorizare, utilaje agricole, solutii de transport si digitalizare a constructiilor.

Este prezent in Romania prin companiile:

Bergerat Monnoyeur

Partener Caterpillar de peste 90 ani, Bergerat Monnoyeur si-a orientat mereu strategia de afaceri in jurul serviciilor si satisfactiei clientului. Prin combinarea flexibilitatii si expertizei unei afaceri de familie cu capacitatea Caterpillar pentru inovatie si dezvoltare, Bergerat Monnoyeur s-a consacrat ca fiind un partener de referinta pentru profesionistii din constructii, prin intermediul unei oferte unice pe piata.

Unica prin amploarea gamei sale de utilaje cu peste 300 de referinte de catalog si o gama completa de unelte de lucru.

Unica prin calitatea si eficienta solutiilor oferite – comercializarea si inchirierea de utilaje noi si second-hand, reconditionare utilaje, finantare si consultanta. Pentru informatii suplimentare, accesati: www.bm-cat.ro sau urmariti-ne pe canalele de socializare dupa indiciul #bergeratmonnoyeur .

Eneria este specializata in furnizarea de soluţii de producere a energiei electrice şi mecanice, asigurand distributia, instalarea si intretinerea motoarelor si generatoarelor Caterpillar.

SITECH Romania Construction Technology vine in intampinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul construcţiilor civile şi industriale oferind intreaga gama de produse si solutii Trimble.

IPSO Agricultura este cel mai mare distribuitor de utilaje si echipamente agricole, reprezentand marci de top precum: John Deere, Kuhn, Manitou, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *