Comunicat de presa

Cele mai bune idei de buchete si aranjamente florale de toamna

#11Vine toamna si cauţi cele mai interesante flori si aranjamente florale de sezon? Specialiştii de la OK Flora prezintă unele dintre cele mai bune idei de flori ce pot fi comandate in timpul toamnei. Cei care caută aranjamente florale Bucureşti vor găsi pe site-ul OK Flora buchete interesante si combinaţii inedite, specifice sezonului, la preturi foarte avantajoase.

Crizanteme

Crizantemele frumoase creează o pata de culoare în nuanțe festive sezoniere de roșu, portocaliu, galben, piersiciu și alb, precum și nuanțe contrastante de roz. Datorită popularității lor, poți găsi aceste flori de toamnă într-o mare varietate de dimensiuni. Caută mini crizanteme delicate în ghivece minuscule de 2 inchi (perfecte pentru decorul mesei) sau giganți care pot decora cu succes chiar si cele mai mari săli.

Trei fraţi pătaţi

Frumoasele panseluţe oferă o culoare minunată in sezonul rece în aproape orice nuanță a curcubeului. Sunt perfecte pentru a fi incluse in buchete de flori sau aranjamente. Minunat de versatilă și foarte rezistentă, panseluţa este floarea perfectă a toamnei.

Celosia

Durabil și ușor de întreținut celosia este naturala pentru toamna, deoarece multe soiuri apar în paleta de culori tradiţionale. Celosia oferă nuanţe  de galben strălucitor, portocaliu cald, roșu stacojiu și accente violet vişiniu intens specifice toamnei. Atunci când aceasta planta este inclusa in aranjamente florale, cu siguranță va atrage atenţia.

Iarba curgătoare mov

Deși nu este o floare, iarba curgătoare mov este accentul ideal pentru alte flori de toamnă. Frunzele  sale de un vişiniu-violet se combina perfect cu alte culori. În plus, adaugă exact acele culori specifice toamnei pe care celelalte flori nu le au.

Croton

Crotonul este ideal pentru toamnă. Este o plantă de casă în regiunile cu vreme rece (sau un arbust în zonele fără îngheț), dar crește, de asemenea, ca planta anuala. Bucură-te de frunzele sale în nuanţe bogate de roșu, portocaliu, galben și violet. Caută diferite soiuri pentru a găsi crotonul perfect pentru buchetele de flori.

Kale

Numită și varză înflorită, aceasta este una dintre cele mai dure plante pentru toamnă. Se menține bine la temperaturi foarte scăzute și arată bine toată iarna în zonele cu iarnă blândă! Kala oferă culoare si textura dramatica si se asortează bine cu aproape fiecare floare de toamna.

Aster

Asterul înfloreşte  în nuanțe de violet, roz, alb și albastru si este o pauză ideală pentru paleta tradițională de sfârșit de sezon.

Dianthus

O planta ciudata pentru sezonul rece, dianthus oferă flori frumoase și parfumuri minunate. Asigură-te doar ca pui buchetul acolo unde te poti bucura de parfumul sau minunat! Vei găsi dianthus într-o gamă de culori, de la alb și roz până la roșu și violet, așa că vei obţine cu siguranță buchetele perfecte conform preferinţelor tale.

Alyssum

O altă floare care este cunoscută pentru parfumul său superb, alyssum este cel pe care îl vedeţi în grădini toamna întinzându-se pe sol. Efectul este unul magic iar atunci când este folosit în buchete de flori, planta este cu siguranță una de mare efect si va scoate si mai mult în evidență culorile toamnei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *