articole

Epson primește trei premii speciale Summer Pick 2020 oferite de Keypoint Intelligence – Buyers Lab

Imprimantele de mici dimensiuni și cele pentru biroul de acasă, cu jet de cerneală, au fost recunoscute într-un moment important

Epson a primit trei premii Summer Pick 2020 din partea Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI) – pentru imprimantele sale de mici dimensiuni și pentru cele destinate biroului de acasă. Această recunoaștere a fost primită într-un moment de importanță deosebită pentru imprimantele de birou și cele destinate grupurilor de lucru mici, deoarece mulți dintre noi continuă să lucreze de acasă sau în echipe de lucru restrânse.


Ca în cazul tuturor imprimantelor cu jet de cerneală Epson, cele recunoscute prin acordarea acestor premii oferă certificări privind sustenabilitatea prin valorificarea tehnologiei fără încălzire utilizată în echipamentele Epson și prin reducerea consumului de energie și a emisiilor de CO₂. De asemenea, imprimantele Epson oferă costuri de imprimare semnificativ mai mici decât cele ale concurenților, precum și o performanță fiabilă și rezultatele de înaltă calitate.

Modelele câștigătoare sunt:

Epson EcoTank L15160

Uimitorul multifuncțional cu jet de cerneală color care tipărește pe format “tabloid”

Epson EcoTank L6580

Uimitorul multifuncțional cu jet de cerneală color SOHO (Small Office Home Office = Birouri mici sau biroul de acasă)

Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF

Uimitorul multifuncțional cu jet de cerneală color pentru utilizare invididuală

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *