articole, Comunicat de presa

Oferte imbatabile pentru bonete medicale

#1Îmbrăcămintea de protecție medicală este un echipament esențial nu numai pentru a proteja profesioniștii din domeniul medical de agenții patogeni, ci și pentru a proteja pacienții de posibila contaminare cu îmbrăcămintea nesterilă.

Tipuri de îmbrăcăminte de protecție medicală

Există o gamă largă si accesibilă de îmbrăcăminte de protecție care acoperă cu succes fiecare parte a corpului. Profesioniștii din domeniul medical pot alege ce tip de îmbrăcăminte să poarte în funcție de cerințele de la locul de muncă, de pericolele pe care le pot întâlni și de reglementările standard de siguranță necesare. Tipurile de bază ale îmbrăcămintei de protecție includ:

  • Bonete medicale: Această căptușeală este purtată de întreg personalul, dar și de pacienții dintr-o sală de operație și de alte departamente chirurgicale sau dentare pentru a evita contaminarea camerei sau a plăgii chirurgicale cu microorganisme. Bonetele medicale sunt fabricate din material sintetic ușor sau bumbac reutilizabil, lavabil.
  • Ochelari de protecție si viziere medicale: Ochelarii de protecție din plastic care acoperă ochii și zona din jurul ochilor sunt principala protecție a ochilor împotriva substanțelor chimice și a altor materiale. Vizierele medicale, sunt de asemenea ideale pentru protecția completă a feței, utilizate mai ales în această perioadă.
  • Măști: Acestea sunt purtate peste nas și gură pentru a preveni răspândirea germenilor către pacient din nas și gură într-un mediu steril. De asemenea, măștile protejează purtătorul de particule sau de organisme contagioase din aerul din încăpere, sau in momentul in care interacționează cu o altă persoană contagioasă. Măștile sunt fixate pe față prin legături de țesături sau cu benzi elastice.
  • Mănuși: Personalul medical poartă mănuși sterile, de unică folosință, atunci când manipulează orice echipament chirurgical steril și consumabile în timpul intervenției chirurgicale sau a altor proceduri. Acest lucru ajută la evitarea contaminării echipamentelor și a pacienților cu bacterii sau alte organisme dăunătoare. Mănușile protejează, de asemenea, lucrătorii de fluidele corporale ale pacientului în timpul unei proceduri în cabinet sau în cabinetul chirurgical, în laborator sau în timpul extragerii de sânge. Mănușile din latex sunt cele mai frecvente tipuri de mănuși utilizate, dar persoanele care au alergii la materiale precum latex pot folosi alte materiale.
  • Costum medical: Acestea sunt unele dintre cele mai cunoscute haine medicale. Acestea sunt necesare în sala de operație și în alte zone în care este posibilă expunerea la persoanele contaminante. Sunt reutilizabile și sunt practice pentru a salva hainele personalului de a fi murdare sau contaminate. Costumele medicale sunt în general realizate din bumbac confortabil și sunt ușor de schimbat sau de înlocuit. Sunt disponibile pe scară largă într-o varietate de culori solide și imprimeuri cu pantaloni și bluze speciale potrivite
  • Rochii chirurgicale: chirurgii și ceilalti medici de la masa de operație trebuie să poarte aceste halate cu închidere spate în sala de operație. Sunt purtate peste costumele medicale și ajută la menținerea unui câmp chirurgical steril esențial pentru protejarea pacientului de infecții. Halatele sunt cu mâneci lungi, cu manșete elastice la încheieturi și ajung, în general, până la gambe, genunchi sau chiar dedesubt, în funcție de înălțimea utilizatorului. Halatele moderne sunt fabricate din material sintetic și sunt imediat aruncate după o procedură.

Astfel de produse sunt disponibile pe site-ul oficial al magazinului online Doctor în Uniformă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *