Comunicat de presa

Graffiti PR devine parte din strategia de comunicare Epson în România

1920_meettheteam-alinasilvestru-ro

Începând cu luna iulie, Graffiti Public Relations devine parte din strategia de comunicare a Epson România, oferind servicii de comunicare corporate și brand pentru toate categoriile de produse ale companiei. Agenția va implementa acțiunile de comunicare ale Epson, atât cele pentru consumatori casnici, cât și pentru clienții corporate.

Epson România se află într-o fază de dezvoltare accelerată și consolidare a businessului pe piața locală, iar pentru a ne atinge aceste obiective avem nevoie de un partener cu expertiză solidă în comunicare corporate și de brand. Graffiti PR ne-a convins atât cu experiența de comunicare pentru branduri de tehnologie, cât și prin portofoliul de servicii integrate pe care le oferă. În perioada următoare ne vom concentra eforturile în comunicarea digitală, astfel că experiența echipei în new media a contat enorm”, spune Alina Silvestru, Channel Marketing Coordinator Epson România și Bulgaria.

„Pentru noi, câștigarea pitch-ului Epson este o reușită cu totul specială, pentru că tot procesul s-a derulat când deja echipele lucrau de acasă, iar brieful a părut chiar mai dificil. Suntem bucuroși că am convins atât echipa locală, cât și pe cea regională cu un produs de agenție solid, dar mai ales pentru că vom putea aduce mai multă culoare în comunicarea liderului pieței de videoproiectoare”, a declarat Sorina Mihail, Communication Director Graffiti PR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *