Comunicat de presa

MOVCAR – asistentul tau auto

Păstrează documentele vehiculului tău în siguranță și întotdeauna la îndemână – monitorizează datele de expirare ale actelor mașinii, salvează istoricul reviziilor, plătește simplu și rapid pentru servicii prin SMS.

MOVCAR este o aplicatie simplă, intuitivă și gratuită, creată special pentru a ajuta șoferii și conducătorii auto să își încarce și să îți păstreze toate documentele mașinii în siguranță, să fie la curent cu termenele limită și datele de expirare ale actelor și să poată efectua simplu si rapid diverse plăți prin SMS.

Mai exact, este un asistent auto personal care gestionează documentele auto și se asigură că utilizatorul nu ratează niciodată un termen limită. Aplicația pune la dispoziție o interfață intuitivă și ușor de navigat, împreună cu o serie de funcționalități:

Gestionarea sigură și eficientă a documentelor

Chiar dacă ai toate documentele mașinii la zi și toate plățile efectuate, riști să fii amendat în cazul în care nu le ai cu tine de fiecare dată când urci la volan. Aceste situații pot fi evitate cu ușurință dacă încarci toate documentele vehicului în aplicația Movcar. Astfel, le vei avea mereu la îndemână.

Dashboard

Dacă deții mai multe vehicule, nu-ți face griji! Movcar are un panou de control intuitiv care te ajută să consulți starea generală a documentelor și timpul rămas până la data de expirare pentru fiecare vehicul separat. Această funcționalitate este eficientă, în special pentru proprietarii companiilor care operează cu mai multe mașini și trebuie să știe dacă polițele RCA sunt valabile și dacă asigurările sunt la zi pentru fiecare mașină în parte.

Notificări eficiente

Aplicația te anunță cu 30 de zile înainte de data de expirare a documentelor și continuă să o facă la intervale săptămânale până la data respectivă, pentru a se asigura că nu ratezi niciodată un termen limită!

Acest lucru înseamnă că, după ce încarci în aplicație documentele mașinii (rovignetă, CASCO, RCA, ITP, etc), când data de expirare a acestora se apropie, veți fi notificat pentru a le reînnoi.

De asemenea, poți seta mementouri pentru schimbarea anvelopelor, revizuirea tehnică, data de expirare a kitului de prim ajutor și alte taxe anuale.

Plăți prin SMS

MOVCAR te va ajuta să faci plăți rapid și simplu prin intermediul aplicației. Servicii precum parcarea, plata podului Fetești sau Rovigneta pot fi plătite mai simplu prin SMS. În funcție de tipul serviciului de care ai nevoie, aplicația va completa mesajul, iar tu trebuie doar să îl trimiți! Atât de ușor!

Movcar este un startup romanesc, fondat in 2019, care deja a adunat o baza generoasa de utilizatori si care promit noi si noi functionalitati adaugate periodic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *